Jobinside

Skapa ringar på vattnet -

Använd Jobinside för att visa ert ärligaste ansikte

Berätta om er organisation

Visa konkret varför kandidater ska söka sig till er.

Bemöt omdömen och få unika insikter som ni inte kan få genom era exit-intervjuer.

Att registrera ett arbetsgivarkonto är kostnadsfritt.

Hur kan vi som arbetsgivare dra nytta av Jobinside?

Ett starkt varumärke som arbetsgivare är ovärderligt i kampen om de bästa medarbetarna. Jobinside låter er som arbetsgivare bygga ert varumärke på det mest övertygande sättet: genom att låta era bästa ambassadörer kommunicera det åt er.

På Jobinside kan era medarbetare betygsätta er som arbetsgivare och berätta i fria ord om hur de upplever sin anställning. Omdömen av företagets egna medarbetare väger tungt i jobbsökandes ögon. De bygger på transparens och öppenhet och signalerar substans och trovärdighet. För det som sägs är på riktigt. Inget är tillrättalagt. Inget är styrt.

Jobinside är helt enkelt ett smart verktyg för att kommunicera sitt employer brand på ett modernt och trovärdigt sätt. Dessutom får ni som arbetsgivare en ständigt aktuell medarbetarundersökning, som kan ge viktig information som ni annars inte fått.

Alla vinner på Jobinside

"Vi satsar på kompetensutveckling!" "Vi erbjuder dig ett ansvarsfyllt arbete på en arbetsplats där det är högt till tak!" "Hos oss finns goda karriärmöjligheter!" Känner du igen dessa påståenden? I sin strävan att rekrytera de bästa medarbetarna spottar företagen ut slagkraftiga budskap för att framställa sig som attraktiva arbetsgivare. Och javisst, det finns många bra arbetsplatser och det finns de företag som lever som de lär, men det finns också motsatsen. Företag vars slogans och lockrop inte är mer än tomma ord. Där verkligheten ser helt annorlunda ut än det man kan läsa på hemsidor och glassiga broschyrer.

Därför finns jobinside.se. Vi tror på transparens och ärlighet på arbetsmarknaden.
Vi tror på att öppenhet gynnar såväl arbetstagare som arbetsgivare.
Arbetstagare, för att de får en unik möjlighet att bilda sig en uppfattning om företaget baserad på verkliga förhållanden, arbetsgivare för att de kan använda nöjda medarbetarnas omdömen för att bygga sitt varumärke. Goda ambassadörer för företaget väger tyngre än den flashigaste annonsen eller reklamfilmen. Arbetsgivare får också genom jobinside.se en unik chans att få kännedom om åsikter som kanske inte kommer upp till ytan. Jobinside är med andra ord en vinna-vinna-lösning för alla parter.

I omdömena på Jobinside finns inga tillrättalagda texter, inga floskler, inga styrda budskap. Det som skrivs är baserat på autentiska upplevelser, av människor som vet hur verkligheten ser ut. På riktigt. På insidan. På Jobinside.

headhunting

Hur kan vi som arbetsgivare förbättra vårt betyg?

Uppmuntra gärna dina kollegor att gå in på Jobinside och betygsätta er organisation.

Förhoppningsvis trivs majoriteten av de anställda vilket kommer återspeglas i omdömena.

Den som vill kan vara anonym.