Jobinside

Kommentarer till omdöme av Lesley Cosmetics AB

Gå tillbaka till Lesley Cosmetics AB
0.6/10
  
Lesley Cosmetics AB 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Företaget är ett bra ställe att arbete om man trivs med en uttalad hierarki, många chefer, en ledning där de flästa tillhör en och samma familj och en tydlig önskan om att anställda ska ta på sig uppgifter som ligger utanför deras roll. Ledningen har tyvärr inte så bra koll på vad som behövs för att genomföra det dagliga arbetet och det är lågt i tak men det finns många duktiga och kunniga anställda som hjälps åt att få företaget att fungera.

Det finns tydliga inslag av särbehandling, tystnadskultur och kritiserande av kollegor inför andra kollegor. Det finns även en kollega på "chefsvåningen" som skäller, förolämpar rätt så grovt, kränker och skuldbeläggar andra för sina mindre lyckade beslut och ledningen sitter bara o tittar på. Unionen har varit inne men lyckades inte få till några förändringar i arbetsmiljön. Det finns även chefer som har fått sin tjänst via kompisrekryteringar vilket betyder minimalt med kunskaper inom personalhantering. Företaget kräver även att man jobbar över utan övertidsbetalning.

Ledningen har även en ganska negativ och kritiserande syn på sina fristående hudvårdskonsulter vilket bidrar ytterligare till en dålig känsla över lag.

Jag kan tyvärr inte rekommendera den här arbetsgivaren.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
Inga kommentarer ännu.

Du måste vara inloggad för att kommentera.