Varför finns Jobinside.se?

Alla vinner på Jobinside

"Vi satsar på kompetensutveckling!" "Vi erbjuder dig ett ansvarsfyllt arbete på en arbetsplats där det är högt till tak!" "Hos oss finns goda karriärmöjligheter!" Känner du igen dessa påståenden? I sin strävan att rekrytera de bästa medarbetarna spottar företagen ut slagkraftiga budskap för att framställa sig som attraktiva arbetsgivare. Och javisst, det finns många bra arbetsplatser och det finns de företag som lever som de lär, men det finns också motsatsen. Företag vars slogans och lockrop inte är mer än tomma ord. Där verkligheten ser helt annorlunda ut än det man kan läsa på hemsidor och glassiga broschyrer.

Därför finns jobinside.se. Vi tror på transparens och ärlighet på arbetsmarknaden. Vi tror på att öppenhet gynnar såväl arbetstagare som arbetsgivare. Arbetstagare, för att de får en unik möjlighet att bilda sig en uppfattning om företaget baserad på verkliga förhållanden, arbetsgivare för att de kan använda nöjda medarbetarnas omdömen för att bygga sitt varumärke. Goda ambassadörer för företaget väger tyngre än den tjusigaste annonsen eller reklamfilmen. Arbetsgivare får också genom jobinside.se en unik chans att få kännedom om åsikter som kanske inte kommer upp till ytan. Jobinside är med andra ord en vinna-vinna-lösning för alla parter.

I omdömena på Jobinside finns inga tillrättalagda texter, inga floskler, inga styrda budskap. Det som skrivs är baserat på autentiska upplevelser, av människor som vet hur verkligheten ser ut. På riktigt. På insidan. På Jobinside.