AGES Hörle, Värnamo

Medelbetyg
2.4/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för AGES Hörle? Klicka här för att lämna din egen bedömning av AGES Hörle. Se fler arbetsgivare i Värnamo.

Så här har AGES Hörle bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 6
  Möjlighet till utveckling 4
  Ledning 1
  Möjlighet att påverka 1
  Arbetsmiljö 1
  Medarbetare/stämning 3
  Rekommenderas? 1


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
2.4/10
 

AGES Hörle, Värnamo av MANDeLorean (2021-09-11)

Affärsområde/yrkesroll: Godsmottagare/CNC operatör

Jag blev anställd på AGES för att vara godsmottagare. Jobbet i sig tyckte jag om. Efter en månad berättade min chef smickrande "Du har den irriterande bra kvalitén att du aldrig ställer frågor utan förstår med en gång." Något jag upplevde som en positiv kritik. Men direkt efter frågar han mig om jag skulle kunna tänka mig att byta avdelning och säger att det är bättre betalt på fen avdelningen. Något dom lät bra och att jag kunde börja där om en månad. Jag tackar ja till erbjudandet. Jag byter avdelning och när jag väl har bytt så får jag reda på att det inte är bättre betalt. Utan det är något man måste bygga upp med erfarenhet. Information jag inte fick innan bytet. Jag fann också den nya arbetsuppgiften monoton och tråkig och jag kände mig ditlurad. Jag frågar då om jag kan byta tillbaka och får då ett nej men också ytterligare information om min fd tjänst som godsmottagare att det fanns ytterligare arbetsuppgifter som tilhörde den tjänsten, information jag inte fått under tiden jag hade tjänsten.
Efter att jag fick reda på det kände jag mig mindre ångerfull och fortsatte på den nya tjänsten. En vecka efter jag frågade så får jag reda på att jag är uppsagd pga "att jag sagt att jag inte klarar av min nya tjänst" något jag aldrig sagt. Chefen hade dessutom gått bakom ryggen på mig och ersatte mig på de nya tjänsten.

Jag känner mig grundlurad. Delvis har jag inte fått tillräcklig information om vad min tjänst som godsmottagare gick ut på men chefen ljuger mig rätt upp i ansiktet om att jag skulle få bättre betalt på den andra tjänsten när det var något man behövde bygga upp vilket jag tycker jag borde fått information om.

Ytterligare säger chefen diffust att jag inte är "mekaniskt lagd" utan egentligen förklara vad det innebär och därför passade jag inte på godsmottagningen och då undrar jag varför jag ens blev anställd från början när jag tydligen inte hade rätt kvalifikationer och varför han inte kan säga sanningen eller ha en konversation face to face. I början tyckte jag han var zen bästa chef jag haft, nu är jan den sämsta jag någonsin haft. Av den anledningen är jag glad att jag inte jobbar på AGES längre. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 6
Möjlighet till utveckling 4
Ledning 1
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 3
Rekommenderas? 1

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket