Bröderna Backmans Sliperi AB, Eskilstuna

Medelbetyg
1.7/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för Bröderna Backmans Sliperi AB? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Bröderna Backmans Sliperi AB. Se fler arbetsgivare i Eskilstuna.

Så här har Bröderna Backmans Sliperi AB bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 0
  Möjlighet till utveckling 0
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 6
  Medarbetare/stämning 6
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
1.7/10
 

Bröderna Backmans Sliperi AB, Eskilstuna av Emanuel1978 (2021-05-14)

Affärsområde/yrkesroll: Maskinoperatör

Jag arbetade på denna arbetsplats som så kallad Maskinoperatör från den 28 maj 2018 till den 27 februari 2020. Arbetskamraterna var trevliga men jag blev en hackkyckling. Ledningen var intolerant och saknade förtroende för sina anställda. Utskällningar var vardagsmat och att ställa frågor till ledningen slutade jag med då det verkade skapa irritaton.

Trots att det stod i mitt kontrakt att jag skulle arbeta som maskinoperatör, så fick jag inte lära mig hur man styrde maskinerna i verkstaden utan bara lasta i och ur detaljer. I övrigt fick jag enkla och ibland, besvärliga och tunga underhållsarbeten, samt städ- och rengöringsuppgifter som ingen annan i verkstaden ville göra. Jag fick även arbeta som fastighetsskötare och med röjning av träd och vegetation utomhus.

Lönen var Metalls lägsta avtalslön, under 25000 kronor per månad, brutto.

Orderingångarna var ojämna och i januari 2020 blev jag varlsad för uppsägning av personliga skäl. Jag blev tillsagd att jag inte passade in i detta företag samt att det förekommit klagomål från en städerska att man funnit blod inne på en toalett, som jag skulle ha orsakat. Jag lider av hemorrojder och kan inte alltid hindra detta från att ske. Jag blev också provocerad att tala illa om mitt jobb, men jag slingrade mig undan Man svarade med att skriva personliga skäl på min uppsägning och lämnade detta till mitt fack. Jag överklagade och fick rätt. Men blev istället uppsagd p.g.a. arbetsbrist och slutade den 27 februari samma år. I februari 2021 såg jag en annons från Bröderna Backmans Sliperi där man sökte en ny medarbetare. Jag hade tidigare frågat om jag kunde få komma tillabaka när situationen förändrats på företaget, men inte fått något egentligt svar på detta annat än att man ju fortfarande hade mitt telefonnujmmer. Jag sökte mitt tidigare jobb igen men fick aldrig något svar trots att jag arbetat där i närmare två åt tidigare. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 6
Medarbetare/stämning 6
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket