Espresso house, Malmö

Medelbetyg
1.3/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för Espresso house? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Espresso house. Se fler arbetsgivare i Malmö.

Så här har Espresso house bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 0
  Möjlighet till utveckling 9
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 0
  Medarbetare/stämning 0
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
1.3/10
 

Espresso house, Malmö av Ärligtsvar (2018-11-03)

Affärsområde/yrkesroll: Platschef

Har jobbat som platschef på espresso house sedan tidigare. Började som barista för att sen klättra mig uppåt. Är chockad över att jag är den första som skriver ett omdöme om just espresso house.
Extrema arbetsförhållande där du kan jobba i 16 timmar i sträck för att sen få en utskällning för att det inte var tillräckligt rent. Lönen är katastrof och går absolut inte att förhandla. Ledningen leker glada och härliga, allt är roligt, allt är så bra, när de alla vet att man går under i shopen. Har haft ett flertal olika distriktschefer varav EN varit bra. De alla är extremt resultatinriktade och blir närmare vansinniga om man inte sätter resultaten (så kallade BV eller GV) - resultat som går ut på att man stannar i shopen hela nätterna för att städa under bänkar, under soffor osv. Har sett så många kollegor bli så sjuka att de inte kommer upp ur sängen på flera månader (med cheferna hack i häl om att det nog hade varit bra om du försöker jobba ändå)
Ni som läser detta - börja INTE jobba på Espresso House. Det är inte värt att förstöra din hälsa för att någon annan ska nå ett positivt ekonomiskt resultat. Oavsett vilken roll det gäller (jag har besuttit alla förutom värd), de är alla lika slavliknande...  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 9
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket