Kungsleden, Stockholm

Medelbetyg
9.6/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för Kungsleden? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Kungsleden. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Kungsleden bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 9
  Möjlighet till utveckling 10
  Ledning 9
  Möjlighet att påverka 9
  Arbetsmiljö 10
  Medarbetare/stämning 10
  Rekommenderas? 10


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömare som har gett

 
9.6/10
 

Kungsleden, Stockholm av mejjel (2011-02-24)

På Kungsleden satsar man på medarbetarna. Lednngen och cheferna är duktiga på att, både internt och externt, lyfta fram att det är medarbetarna som gör att vi är ett framgångsrikt företag.

Man känner sig viktig, betydelsefull och sedd. Det senaste exemplet var när en chef lade ut en nyhet på intranätet och verkligen berömde och tackade alla som var inblandade i en affär där det krävdes det lilla extra för att få till allt i tid. Så enkelt att ge lite uppskattning och samtidigt lyfta fram dem inför alla medarbetare. Ett mycket gott ledarskapsbeteende.

Man satsar verkligen på medarbetare som är engagerade och har ambitioner och vill vidareutvecklas. Att avancera internt är det många som gjort, inklusive jag själv. Ett ledarskapsutvecklingsprogram har funnits i några år nu vilket ger bra stöd och sammanhållning bland alla chefer och ledare, både nya och gamla.

Man lyssnar på idéer om förbättringar och är snabb på att återkoppla/agera. Man har känslan av att inga idéer är dåliga idéer, vilket gör att man vågar nämna förbättringar/förändringar som man ser skulle göra skillnad för arbetssituationen/avdelningen/företaget. Ett bra exempel är en kollegas idé om en Lunch-roulette när vi flyttat till nya lokaler inom kort - där man ska luncha med någon man inte jobbar med dagligen, med syfte att lära sig något nytt om kollegan och dennes arbete men också personen i sig. Ledningen nappade direkt och började prata om att eventuellt sponsra luncherna! Vi får se hur det blir! Superskoj!

2010 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i undersökningen A Great Place to Work. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 9
Möjlighet till utveckling 10
Ledning 9
Möjlighet att påverka 9
Arbetsmiljö 10
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 10

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket