Lernia Utbildning, Kista

Medelbetyg
1.1/10
2 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Lernia Utbildning? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Lernia Utbildning. Se fler arbetsgivare i Kista.

Så här har Lernia Utbildning bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 4.5
  Möjlighet till utveckling 0.5
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 0.5
  Medarbetare/stämning 2.5
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
1.1/10
 

Lernia Utbildning, Kista av riotforless (2018-10-29)

Ett företag helt utan rutiner. Ingen introduktion, cheferna behandlar en utan respekt, alla går runt och är småsura för att alla är missnöjda med arbetsgivaren. Lovar mycket, håller nästan ingenting. Känns som de konstant anställer billigast möjligt och helt bortser från människan. Ligger extremt långt bak i utvecklingen, sånt man tar för givet på andra företag är sånt de anser att man ska uppskatta på Lernia. Varit i Gävle, Uppsala och Stockholm, likadant på alla tre ställen. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 7
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.1/10
 

Lernia Utbildning, Kista av skillnaden (2010-04-11)

Affärsområde/yrkesroll: Utbildare

Enorm arbetsbelastning och låg lön. Cheferna finns oftast inte på plats och har ingen tid för en. Ständigt tillkommer nya arbetsuppgifter som inte har något med lärarroll att göra. Du benämns som utbildare vilket leder till att du inte har någon koppling till lärarfacket, du är en tjänsteman med tillhörande arbetsvilkor. Så glöm inte att du inte är lärare fast du gör allt en lärare arbetar med. Att du är utbildare står även i Arbetsförmedligensannonser, läs noggrant.
Ledningen är ointresserad av vad du tycker allmänt och hur du arbetar med en klass på över 50 elever(sfi). För att skrapla ihop till dina timmar kan du få jobba från morgon till kväll, dvs något runt 12-13 timmars arbetsdag. Du får ta det eller sluta. Deras syfte är främst att tjäna pengar och det är just därför som olika "effektifiseringsåtgärder" införs.
Företaget har egentligen ganska stor personalomsättning. Jag tror inte att de uppfattar det som något negativt, utan ser det som en möjlighet till att bli av med "gnällspikar". Jag har fått en sådan uppfattning genom att se hur nya lärare kommer och vilka får eller inte får sitt anställningsavtal förlängt.
En lärare som respekterar sig själv och sitt jobb bör inte arbeta här, tycker jag. Det är omöjligt att utföra läraruppgifter på ett bra sätt med den arbetsbelastningen och de attityderna som finns på det här företaget. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 2
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket