Linkon, Stockholm

Medelbetyg
1.7/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för Linkon? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Linkon. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Linkon bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 9
  Möjlighet till utveckling 1
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 1
  Arbetsmiljö 0
  Medarbetare/stämning 1
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
1.7/10
 

Linkon, Stockholm av JPX (2014-09-02)

Affärsområde/yrkesroll: Utredare

Jag jobbade på Linkon (dotterbolag till SJ) under ett par år. Företaget ledning hade under många år försökt införa arbetsprocesser vi alla skulle jobba efter men inte lyckats med detta alls, trots att företaget består av knappt 100 anställda. Samarbetsklimatet uppfattar jag som tryckt. Man är livrädd för att göra fel och har inte gjort fel finns ändå risken att din chef, eller medarbetare skyller på dig då vederbörande själv är rädd för att denne ska ha gjort fel. Bättre då alltså att skylla på någon annan. Vissa i ledningen uppfattar jag har en nedvärderande syn på unga, kvinnor och invandrare. Att ledningen dessutom skojar om detta är absolut inte okej.

Arbetsklimatet bygger på att man ska skylla ifrån sig och låtsas att ha mycket att göra. Linkon har ett antal på höga positioner som enligt mig inte fyller någon funktion alls. Har du inte dåligt självförtroende när du börjar på Linkon kommer du snart att få det. Linkon drar sig heller inte för att avskeda människor som de inte tycker om. Min rekommendation är därför att du söker dig till ett annat företag.

Det märkliga är att Linkon betalar riktigt bra löner jämfört med övriga IT-branschen. Men en hög lön är inget värt när du vantrivs 5 dagar i veckan på ditt jobb. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 9
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (2 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket