Manpower, Stockholm

Medelbetyg
2.1/10
17 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Manpower? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Manpower. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Manpower bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 1.6058823529412
  Möjlighet till utveckling 1.8352941176471
  Ledning 1.6
  Möjlighet att påverka 1.7176470588235
  Arbetsmiljö 2.3235294117647
  Medarbetare/stämning 3.1411764705882
  Rekommenderas? 2.2470588235294


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
0.4/10
 

Manpower, Stockholm av merlin4g (2018-08-24)

Affärsområde/yrkesroll: Konsult

Dåligt fmöretagkänner sig som livegen och dom hotar en om man inte tar ett skituppdrag 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 2
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.1/10
 

Manpower, Stockholm av ppp_ppp (2018-06-20)

Jag sökte en tjänst genom Manpower i år. Det dröjde inte länge innan jag blev kontaktad (redan samma dag) via telefon. De ringde och ville ha en spontanintervju, vilket jag gick med på. Jag fick ett klagomål om att mina svar var vagt besvarade. Det är en telefonintervju först och främst och de ringde oanmält (alla andra arbetsgivare jag haft har antingen erbjudit mig en tid då vi kan talas vid via telefon eller en fysisk intervju), klart som sjutton att svaren inte är dem bästa just då.

Jag fick komma på en intervju i alla fall ett par dagar senare. Väl på deras kontor i Stockholm, så tyckte jag att det till en början verkade vara bra. Trevligt bemötande, men det var lite förskolenivå på det vi pratade om. Man fick frågor om vad man som förväntas av en som konsult (detta var ett logistikjobb) och så fick man sitta och svara på frågor som vem som helst men sunt förnuft förstår. Sedan fick jag gå på en kort intervju och sedan var det fritt att gå hem.

Jag blev sedan erbjuden ett jobb hos en arbetsgivare jag nämnt för dem att jag jobbat för men valt att separera mig ifrån då det inte gav någon vidareutveckling. Jag tyckte inte det var seriöst men jag sade att om de har något annat att erbjuda istället, så kan jag tänka mig att ta det. De hörde aldrig av sig igen till mig. Inte ens något simpelt mejl. Detta säger rätt mycket om Manpower, de skiter i dig för de har hundratals andra att välja på. Du är utbytbar.

Manpower slösade bara min tid. De kräver referenser, men struntar i att skriva om det i sina jobbannonser. Har varit med om det med ett annat företag förut och självfallet visade det sig att företaget inte hade alla hästar i stallet om man säger så.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
7.3/10
 

Manpower, Stockholm av Alundra (2014-11-22)

Affärsområde/yrkesroll: Konsult

Känner ej igen mig i de betyg som andra har gett. Jobbar för närvarande åt Experis. Började med en tjänst inom it support och sitter nu på en management tjänst hos kund. Visst beror mycket på mig själv men bolaget vill att man utvecklar sig och betalar som andra konsultbolag kurslitteratur och certifieringar.

Kan inte säga något om arbetsmiljön då jag suttit hos samma kund i flera år. Min löneutveckling har gått uppåt och det är upp till dig själv att framföra varför du skall ha en högre lön.

Som företag har de under den senaste tiden vunnit en hel del upphandlingar, så de är inget bolag som ligger på latsidan. Förvisso har det skett en del omstruktureringar under de senaste åren men detta är inget som har påverkat mig direkt. Har ej upplevt att detta företag skulle vara värre än något annat av de större konsultbolagen. Det blir faktiskt vad man gör det till.
 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 8
Möjlighet till utveckling 8
Ledning 7
Möjlighet att påverka 6
Arbetsmiljö 8
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 9

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
5.7/10
 

Manpower, Stockholm av Anneli (2014-04-07)

Affärsområde/yrkesroll: Konsult

Jag har jobbat som konsult för Manpower och har alltid fått gott gehör och haft bra dialog med min konsultchef.
Om jag skulle jobba som konsult åter igen skulle jag med glädje kontakta Manpower. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 5
Ledning 5
Möjlighet att påverka 5
Arbetsmiljö 5
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 10

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.1/10
 

Manpower, Stockholm av Nueman (avregistrerad) (2014-03-10)

På vissa kontor förekommer personer som är anställda med lönesubventioner.
Dessa sitter och bestämmer ödet över anställda.
Personerna är ofta ute på sk personliga samtal och är sjukskrivna emellanåt från tjänsterna, där sällan den sk fysiken väger in i sammanhanget.
För att dyka upp igen lite då och då sporadiskt på kontoren.
Dessa håller även på med sk jobbcoachning och skall ha tystnadsplikt utåt som anställd.

Varför detta jo, det sprids rykten och fd anställda svartmålas ute hos företag där dessa personer håller i ledpinnen och förmodligen längre än så för att få ett bättre rykte utåt genom att välta skiten och dölja hur dåligt det i verkligheten fungerar på den enskilde fd medarbetare ute hos kunderna i sin marknadsföring.

Man kan undra är urvalet utav personer som skall leda andra människor i vardagen och fälla utlåtande utåt gentemot kunder mm och om det slår fel med en anställd och personen måste sluta, finns det verkligen kompetens att få ett korrekt utlåtande på arbetsmarkanden eller blir det en chansning beroende på omdömmet ?

Sedan kan man undra varför man som kund skall lägga ut 50000:-/mån på anställda eller anlita rekrytering via MP. Istället borde man tvärtom undra över om man verkligen skall lägga ut så stora summor om det inte är värt kvaliten man erhåller i slutfasen.

Att anlita detta företag som enligt marknadsföringen skall ha kunskap under 50år att placera rätt person på rätt plats, hur funkar det i verkligheten vända skiten mot fd anställda istället för att göra så det verkligen fungerar i långa loppet och välja rätt personer som
skall bestämma över andra människor ??

Hoppas detta företag går i konkurs så fort som möjligt så detta skitsnack upphör om fd anställda i samhället, de nämner om mångfald i sin reklam detta kan knappast gälla de personer som är externt uthyrd personal,möjligen internt.

Att bli anställd på MP är ett lotteri som tyvärr ofta är en NIT pga företag som hyr in folk eller rekryterar ofta omfattande interna problem i sin organisation och har därför oerhört svårt att få folk till sina företag, tyvärr falerar sällan en brist på kompetens som orsak till bristen på kandidater. Lägger man sedan till de som skall välja ut olika kandidater är risken ännu större för problem om det sedan inte fungerar i verkligen, en kedja är inte starkare än sin svagaste länk trots 50års erfarenhet.
 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0.1
Möjlighet till utveckling 0.1
Ledning 0.1
Möjlighet att påverka 0.1
Arbetsmiljö 0.1
Medarbetare/stämning 0.1
Rekommenderas? 0.1

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.1/10
 

Manpower, Stockholm av slavarbetare (2013-10-29)

Manpower är ett ytterst obehagligt företag, med en nedsättande syn på sina anställda.
De anställda ska enligt ledningen vara lyckliga att de har ett jobb att gå till
med löner långt under det normala och med chansen att slita ut sig och
med ingen möjlighet till internutbildning.
Manpower utnyttjar lågkonjunkturen till max.
Du får inte yttra dig om något, för det ses som kritik.
Har aldrig träffat på ett företag där man överteatraliskt fjäskar och kråmar när folk ska träffa sina chefer.
Merparten av de anställda tycker inte om att spela teater så det hela blir
rätt absurt.
Cheferna har ingen kompetens i moralisk arbetspsykologi, istället för att försöka förstå hur olika människor är och samarbeta med de anställda, så lägger man allt ansvar på de anställda och vägrar att samarbeta med den anställde.
Det blir svårt för den anställde att göra ett bra jobb om man behandlar den anställde illa och skrämmer upp de anställda.
Vissa människor vill ju mena att det beror på att folk inte passar som resurskonsult om något går fel, håller inte med det har med kompetens, timing, tur och kemi att göra till stor del för att det ska funka bra.
Numera är cheferna fd uthyrda,fd säljare och unga tjejer som gått 1 åriga personalkurser.
Osäkra unga chefer är aldrig bra för de anställdas hälsa.
Omogna utan ett hum hur man sköter om sin personal.
De sitter och pratar illa om de anställda ihopträngda på ett litet kontor.
Fnittrande försöker de komma underfund med hur de ska bete sig illa mot de anställda, hur de ska göra sig av med "besvärliga anställda"det är ofattbart att sådana människor tillåts bete sig på detta viset på en arbetsplats med så många anställda.
Själv hade jag en chef i 55 års åldern, en ålder man tycker att folk borde ha mognad, men denna individ var intrigerande och mycket besynnerlig
och märklig.. mycket märklig.
Har jobbat i två omgångar på Manpower och kan säga att har det funnits bra internpersonal har de försvunnit och kvar finns bara skiten.
Har träffat på ett antal människor under åren som bara blivit sjukare av att slita på Manpower av facket får de ingen hjälp då de är mer intresserade av att se om sitt egna hus.
Är tacksam att jag slutade för några år sedan och har hälsan i behåll. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.2/10
 

Manpower, Stockholm av Annon45 (2013-08-18)

Affärsområde/yrkesroll: Resurskonsult

Sök inte hit för allt i världen såvida du inte är absolut tvungen att ansöka till detta skitföretag, absolut ingen rekommendation

Arbetat 5 år vid detta företag och bara negativa erfarenheter, det finns absolut ingenting som är positivt med detta företag:

Löner fungerar sällan alltid fel i lönebeskeden, grundlön kan vara fel likväl som helgtillägg eller kan saknas, ständigt måste man ringa med lönekontoret

Hemsk personalpolitik du blir utnyttjad på alla sätt och vis

Ledare är inkompetenta och saknar ledarerfarenhet beter sig som ammatörer med skrämsel propaganda, bara säljare utan personalkännedom

Studerar man reklam som detta företag väller ut verkar det som rena paradiset, men det är motsatsen undvik


Företaget har börjat med jobbcoacher samma personer som är chefer sysslar även med jobbcoaching.

Lite komiskt fall kände en som arbeta vid MP ett uppdrag slog fel fick personen dåligt betyg och fd chefen börja och snackar skit om honom ute bland kunderna.
Samma chef agerar som jobbcoach för att hjälpa andra arbetslösa dvs hjälpa. Snacka om vilken bakfalskhet och sluga affärsmetoder detta bolag använder.

Vittnar lite om hur oseriöst och maskerat och falskt detta företag är. Beter sig som hjälpande i nöden godkänd av staten samtidigt som stjälpare mot tidigare anställda för att tvätta och rädda sitt usla affärsmärke

Byter ofta namn till experis mfl blir aldrig bättre trots otaliga namnbyten, det står manpowergoup i sidan Undvik detta företag om du söker jobb och ser annonser  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0.2
Möjlighet till utveckling 0.1
Ledning 0.1
Möjlighet att påverka 0.1
Arbetsmiljö 0.4
Medarbetare/stämning 0.3
Rekommenderas? 0.1

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.4/10
 

Manpower, Stockholm av katastrof (2013-04-23)

Bara prat om siffror, rena fabriken där de längst ner i kedjan förväntas jobba häcken av sig utan möjlighet till påverkan eller vidareutveckling. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 2
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.7/10
 

Manpower, Stockholm av Malla (2013-03-09)

Manpower stinker !!
Chefer väljer godtyckligt bland uppdragen som de skickar ut anställda till.
Gillar de inte dig, får du sämre uppdrag.
De ger olika information och gör de anställda osäkra, säger kränkande
omdömen och beter de sig illa, ber de aldrig om ursäkt.
Skvallrar öppet om de anställda, som anställd har du ingen integritet inför Manpower.
Har aldrig träffat på så många falska människor på en och samma
arbetsplats.
Cheferna tvekar inte att visa öppet att de anser att
de inhyrda är en belastning och att de inhyrda inte ligger i samma
liga som dem själva.
Många chefer på Manpower, skulle aldrig fungera som chefer på andra arbetsplatser.
De anställer gärna unga personer, utan större arbetslivserfarenhet.
Unga chefer lär sig av de äldre cheferna en usel attityd och yngre resurskonsulter är lättare att dupera.
Ett helt genomruttet företag, där man i verkligheten i n t e står för goda värderingar.
 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1/10
 

Manpower, Stockholm av freddis (2013-02-26)

Affärsområde/yrkesroll: Konsult

Den som skriver positivt om Manpower och Experis tillhör antingen ledningen dvs försäljningen/Slavförmedlingen ute på de lokala kontoren eller marknadsföringsavdelningen. Maknadsföringsavdelningen vid Manpower har en särskild avdelningen som samlar in info genom ankäter bland de anställda. Det står på ankäterna att uppgifterna man fyller i används enbart till statistik och inte kan spåras till enskild anställda. DETTA är helt fel.
Då och då felar de med lönen vitsen med felen är att kartlägga Whisplowers, dvs få fram de som vågar framför fel och utgör en risk för företaget ute hos kunder. Klagar du på en lönespec får du aldrig en tillsvidare anställning, lägg detta på minnet om du hittar fel och bara är timanställd
Har arbetat vid Mp under 5år och känner fler som arbetat vid Mp och de säger alla samma sak. Mp behandlar anställda som kreatur.
De som skriver positivt om MP vet inte vad han daddar om. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 2
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket