MIO Möbler Barkarby, Järfälla

Medelbetyg
0.2/10
2 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för MIO Möbler Barkarby? Klicka här för att lämna din egen bedömning av MIO Möbler Barkarby. Se fler arbetsgivare i Järfälla.

Så här har MIO Möbler Barkarby bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 1.5
  Möjlighet till utveckling 0
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 0
  Medarbetare/stämning 0
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
0.1/10
 

MIO Möbler Barkarby, Järfälla av Eastwell (2018-05-20)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Den värsta arbetsplatsen jag arbetat på! Aldrig varit på en arbetsplats med så stor personalomsättning. Folk kommer och går pga bristerna i säkerheten. Som tidigare person skrivit, så ändrar dom i schemat precis hur dom vill med kort varsel, utan att höra med personalen först. Jag kan dessutom inte rekommendera att någon handlar på MIO heller för den delen. Kvalitén och kundservicen är i botten, så man kan mycket hellre gå till IKEA.

Jobba inte på MIO Barkarby. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.3/10
 

MIO Möbler Barkarby, Järfälla av JohnSmith (2018-02-06)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Jag kan INTE rekommendera att någon överhuvudtaget arbetar på MIO Möbler.

När man varit på intervju, så kan man förvänta sig att få svar 3 månader efter. Processen efter intervjun är lång och oprofessionell. Jag arbetade på lagret och märkte efter 2 veckor att saker var fel. Jag kände mig aldrig säker på arbetet, då deras säkerhetsrutiner är obefintliga. Personskador är vanliga.

Deras scheman är det värsta jag varit med om. Man kan inte planera sitt liv efter deras scheman pga att de ändrar en schema DAGLIGEN. De använder sig av en schemapärm, som de ändrar i efter ledningens behov. Min chef sade ordagrant att: ''Man måste kolla SLAVISKT i pärmen för att se hur man jobbar.'' Något annat schema får man inte. Trots att Handels Kollektivavtal tydligt säger att ändringar i schemat måste göras en MÅNAD i förväg. De bryter alltså mot Kollektivavtalet.

Förutom faktumet att de ändrar ens schema och man aldrig kan planera ut sitt liv, så sätter de en att arbeta 53 timmar veckor. Vissa dagar får man arbeta från 08:00-22:00. En 14 timmars arbetsdag, med 1 timme lunch.

Jag fick aldrig en introduktion på MIO Barkarby. Man blir inslängd i arbetet direkt och får lära sig själv hur man jobbar på MIO, vilket gör så att alla har sin uppfattning om hur saker ska göras, något som skapar kaos.

Jag pratade med mina chefer om min upplevelse av företaget och de tog inte till sig av något jag sa. De nekade till att de brutit mot Kollektivavtalet, trots att Handels Fackförbund nu har ett pågående ärende i de avtalsbrott MIO begått.

I sammanfattning:

Ett fult företag som behandlar sina arbetare som skräp. De bryter mot Handels Kollektivavtal och bryr sig inte om sin personals säkerhet. JOBBA INTE PÅ MIO BARKARBY. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 2
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket