Nordic Service Partners, Stockholm

Medelbetyg
5.2/10
3 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Nordic Service Partners? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Nordic Service Partners. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Nordic Service Partners bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 5
  Möjlighet till utveckling 7
  Ledning 5
  Möjlighet att påverka 4.3333333333333
  Arbetsmiljö 3.6666666666667
  Medarbetare/stämning 7.3333333333333
  Rekommenderas? 4


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
2.6/10
 

Nordic Service Partners, Stockholm av Dagensdatum (2020-03-04)

Otroligt dåligt företag. Det enda positiva med detta företag är att man kan växa och utvecklas snabbt i ledet, men det gjorde också att fruktansvärt inkompetenta människor fick kliva upp på stegen.
Dessa människor gick runt och trodde de kunde spela diktator utan respekt för varken restaurangchefer, arbetsledare eller medarbetare.

Onormala och orimliga krav till alla anställda, men man behövde även leva för jobbet 24/7.
Och när man jobbar ''vanligt'', alltså 40h i veckan så fick man samtal där de undrade om varför man inte var på plats. Personal blir utbrända och de som har familj och barn hinner och kan inte leva normalt.

Kvalite på personal är inget de bryr sig om heller, utan det enda de går efter är åldern på medarbetarna. Så många 16 och 17 åringar som möjligt oavsett kompetens, för de är billigare.

Arbetsmiljön är helt värdelös och hemsk, nedskärningar på personal konstant, samtidigt som vi ska hinna med 2-3 stationer per person, hinna med servicetiden och ha allting färdigt och redo men inte heller kasta något för det kostar för mycket.

Ungefär samtidigt som jag slutade slutade många andra och ALLA är glada över att ha lämnat det där stället. När människor istället funderar på att hellre bli arbetslösa för att jobbet är för påfrestande och hemskt, då är det illa. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 3
Möjlighet till utveckling 6
Ledning 3
Möjlighet att påverka 2
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 4
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
10/10
 

Nordic Service Partners, Stockholm av Jope (2008-11-12)

Affärsområde/yrkesroll: Arbetsledare

Har arbetat i två år på Nordic service partner och trivs som fisken i vattnet! verkligen roligt och vi har alla möjligheter att utvecklas! Bra arbetskamrater och ständigt något nytt som händer!  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 10
Möjlighet till utveckling 10
Ledning 10
Möjlighet att påverka 10
Arbetsmiljö 10
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 10

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
3/10
 

Nordic Service Partners, Stockholm av puot (2008-09-18)

Nordic service partners driver ett antal snabbmats restauranger runt om i Sverige. Jag arbetade sammanlagt på tre av dem under en period av ett år.

Vet inte hur många gånger jag var tvungen att tjata mig till rätt antal timmar på lönespecifikationen, det var för få på 10 av 12 möjliga. Jag har fortfarande, ett år efter jag slutat, inte fått rätt lön för en av månaderna. Det saknas totalt 3000 kronor som ingen vill ta tag i och fixa fram, varken restaurangchefen i fråga eller de som jobbar på lönekontoret. Jag var inte ensam om detta.

En annan månad fick jag mindre än en fjärdedel av den lön jag skulle fått. Härligt när man ska betala räkningarna. Visserligen fick jag pengarna i efterhand men det hjälper inte när kylen är tom.

Med risk att låta som en evigt klagande person så måste jag dessutom klaga på arbetsmiljön som ständigt var för varm. Detta vill ingen på företaget ta tag i. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 2
Möjlighet till utveckling 5
Ledning 2
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 8
Rekommenderas? 2

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket