Personalstrategerna, Eskilstuna

Medelbetyg
2.3/10
35 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Personalstrategerna? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Personalstrategerna. Se fler arbetsgivare i Eskilstuna.

Så här har Personalstrategerna bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 1.2857142857143
  Möjlighet till utveckling 2.0571428571429
  Ledning 1.4
  Möjlighet att påverka 2
  Arbetsmiljö 1.7714285714286
  Medarbetare/stämning 5.9714285714286
  Rekommenderas? 1.5714285714286


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
0.6/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av KråkanKrax (2014-07-23)

Att det här företaget får fortsätta med de urusla löner och arbetsverktyg de har är för mig ett under?
De har haft en otrolig tur att ha engagerade anställda som har "skapat" hållbara program och innehåll i deras tjänster.
Men de är som sagt inte kvar, de som är kvar är de som inte har någon integritet. De kanske ska tänka på att det inte är direkt "snyggt" att ha namnet Personalstrategerna på sitt CV. Många följdfrågor blir det.
Om du ska söka hit? Nej...tänk om! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 2
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.9/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av agnonym (2013-07-09)

Affärsområde/yrkesroll: Resursvägledare

Har enbart besvikelse och bitterhet med mig från tiden i detta företag, p.g.a. inkompetent ledning i Norrland.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 2
Ledning 0
Möjlighet att påverka 2
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
8.4/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Milla3 (2013-04-14)

Affärsområde/yrkesroll: Resursvägledare

Jag tycker att Personalstrategerna har fått en del oförtjänt kritik men till min glädje så ser jag att det även finns många som ger uttryck för alla fördelar med att vara anställd vid detta företag.
På det här företaget så har man mycket frihet under ansvar, och till skillnad från t ex Försäkringskassan så ställer man tydliga krav på relevanta akademiska studier för de som ska anställas!
Min uppfattning är att Arbetsförmedlingen ofta är tacksamma för att kunna placera ut människor för rehab hos oss, då vi har den kompetens som krävs och rätt inställning. Att det förekommit några mindre lyckade "episoder" med fotbad och virkning på något enstaka kontor i landet kan väl inte föranleda att hela verksamheten nationellt ska bespottas?
Att företaget gör vinster/är vinstdrivande, hur kan det komma som en chock? Så funkar väl ändå de allra flesta företag? Hur ska man annars tänka? Dessa mediadrev, där förståndet får ge vika!
Jag trivs väldigt bra med mitt arbete som resursvägledare, jag är dessutom stolt över att jag äntligen får nytta av mina studier och det med förtroende och personligt utrymme från företagets sida! Vi har en hyfsad lön men lönen är inte allt när man är inriktad på att kunna göra skillnad för människor i utsatta positioner!  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 8
Ledning 8
Möjlighet att påverka 8
Arbetsmiljö 10
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 10

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.1/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av USB (2013-04-04)

Om det inte hade varit för kollegerna och deltagarna hade jobbet varit outhärdligt.
Ledningen är under all kritik och vinsten är allt. Enligt ledningen gick företaget back var månad med tusentals kronor och därför fanns det inget utrymme för ex rimliga löner. Detta trots att flertalet av de anställda var anställda med olika typer av bidrag från AF. Korta anställningar erbjöds 1-3 mån. Kontrakten skrevs from det datumet när man började jobba men i själva verket skrev man inte på dem förrän efter flera veckor/månader efter det datumet. Som anställd var man tvungen att jaga cheferna för att få sina kontrakt för att skriva på. Vissa anställda har inte fått ersättning för utfört arbete och skulle inte ha fått det om de inte själva hade varit pådrivande. Listan kan göras hur lång som helst på felaktigheter i företaget.
Och jag som berättar detta blev inte sparkad av företaget utan jag valde att lämna företaget trots att de erbjöd mig en liten löneökning för att stanna. Jag valde att lämna företaget pga av den inhumana synen på deltagarna och anställda från ledningens sida. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.1/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Olivia (2013-02-27)

Affärsområde/yrkesroll: Jobbcoach

Lön - Låg, i förhållande till utbildningsnivå som krävs. Löneutveckling obefintlig pga korta anställningsavtal.

Ledning - Toppstyrt och ledningsbeslut (av VD) krävs för enkla små åtgärder som krävs för att möjliggöra verksamhet. Kostnad: 800 kr.

Möjlighet att påverka - Förtäckta hot om ej förnyat kontrakt för att personalen inte vågar försöka påverka.

Arbetsmiljö - Tryckt stämning, gråtande kollegor. Ingenting görs för att förbättra arbetsmiljön och man kan inte ha någon egen budgetpost för detta.

Medarbetare - Sitter i samma båt som du, därav oroliga, stressade och självcentrerade. Förståligt då de precis som du letar efter annat arbete. Tro inget annat.

Rekommenderas - Verkligen inte.

Du kommer arbeta i en miljö där du ser att staten via Arbetsförmedlingen köper tjänster som du inte kommer leverera. Som skattebetalare får du dåligt samvete men du stannar kvar i väntan på något bättre. Företaget sysslar med jobbcoaching - glöm inte det. Bemanning och rekrytering är verksamhetsområden som är ett rent alibi. Positivt: Du lär dig vad du ska leta efter för tecken hos framtida arbetsgivare, så att du i framtiden får en mer behaglig arbetsmiljö 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 1
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 2
Rekommenderas? 1

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
2.1/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Mintcake (2013-02-18)

Notera att detta företag bara är ute efter pengar. Du anställs för 20-22k och kan räkna med övertid vilket du inte får något för förutom din förlorade egen-tid. Kontrakten verkar variera mellan 3-6mån~ och sköter du inte dig så kan räkna med avgång med det samma. Precis som andra noterat så bör du söka annat. Poängen är att du är anställd på kort tid = ingen chans till löneförökning = lönen är den samma för alla andra vilken dom tjänar på men inte du!

Tänk också på att det hyrs in folk som skriver positiva saker om företaget bara för att skapa en så pass "bra" men falsk image. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 2
Ledning 1
Möjlighet att påverka 2
Arbetsmiljö 3
Medarbetare/stämning 6
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
2.4/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Ambitiös (2013-02-07)

Personalstrategerna är ett ungt och tydligt vinstdrivande företag i en svår bransch med Arbetsförmedlingen som kund och kontrollant. Arbetet är stimulerande genom att man stödjer och utvecklar människor tillbaka till arbetslivet. Företagsklimatet är dock pressat, med detalj- och toppstyrning, stressade och få chefer, vilka även har goda sidor. Resurserna är knappa och lönerna låga. Att städa lokalerna trots hög arbetsbelastning är en självklarhet. Flextid och betald övertid är inte accepterat. Kontrakt förhandlas oftast sista dagen. Jobbgiganten som en del är anställda inom saknar kollektivavtal och försäkringar. För att få behålla avtalen och personal måste PS få bättre goodwill, arbetsmiljö, personalarbete, arbetsvillkor, arbetsrutiner och högre kvalitet. Rehabklienterna har ofta lång sjukskrivning och svår problematik bakom sig, vilket nu företaget har svårt att hantera. Som arbetskamrat måste man därför stötta varandra.
Utan en god och välfungerande företagskultur kan den bäste ge upp och inte räcka till inom ett människoyrke trots positivt tänkande. Undersök det lokala kontoret väl innan du tackar ja till en tjänst, arbetsförhållanden kan variera.

Så länge som Arbetsförmedlingen inte i tillräckligt hög grad ifrågasätter detta företag och bla Arbetsmiljöverket/journalister gör en noggrann och analytisk granskning, så kommer pengarna fortfarande rulla in i detta vinstrika företag, som vill ha anställda som inte reflekterar och inte värdesätter ett konstruktivt arbetsklimat. För er som trivs i detta företag är det bara att gratulera. Ni andra, med mig inkluderat, får fortsätta kämpa för det goda inom arbetslivet och hoppas på anställningar med mycket trevligare arbetsgivare än detta företag. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 2
Möjlighet till utveckling 3
Ledning 2
Möjlighet att påverka 2
Arbetsmiljö 2
Medarbetare/stämning 4
Rekommenderas? 2

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
2/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Maddie (2013-01-16)

Affärsområde/yrkesroll: Jobbcoach

Lönen är låg, man begär högskoleutbildad personal (anbuden från Arbetsförmedlingen kräver det) men man betalar inte för det. Den lokala ledningen är extremt toppstyrd och har egentligen inte mycket att säga till om när piskan viner, därför är de ofta frustrerade och tar ut sin irritation på den redan hårt pressade personalen. Ingen som helst kompetensutveckling finns inom företaget och med korta anställningsavtal är det uppenbart att man inte vill behålla sin personal på längre sikt (man räknar med en hög personalomsättning som man själva skapar, håller lönerna nere). Företagets affärsidé är att smida medan järnet är varmt och gärna ska smeden ha flera armar att smida med. Övertid som avtalas bort och en allmän otrygghet är vad Personalstrategerna erbjuder - och jag skulle inte rekommendera någon att arbeta på företaget. Bemanning och rekrytering kan du bara drömma om – det här företaget skor sig på jobbcoachning.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 2
Ledning 3
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 3
Medarbetare/stämning 4
Rekommenderas? 0

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.4/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av miamaria (2013-01-08)

Utnyttjar Personal och inskrivna deltagare , skor sig på andra.Myglar med allt som dom kan 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 3
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
8.7/10
 

Personalstrategerna, Eskilstuna av Hanhonhen (2012-11-23)

Affärsområde/yrkesroll: Resursvägledare

Tredje försöket att skriva ett omdöme, fått felmeddelanden två gånger. Nu blir det lite kortare. Jag tycker om mitt jobb och jag tycker att jag har stora möjligheter att påverka det. De dåliga omdömen som Personalstratgarna har fått här kommer från folk som av olika skäl inte jobbar kvar längre. Själv gör jag det och jag tycker om mitt jobb, som handlar om att hjälpa människor som har svårt att få jobb. Visst är det rörigt ibland, men det beror nog mest på att vi hela tiden växer och förändras, så att vi måste lära oss nya saker hela tiden, samtidigt som nya anställda ska läras upp. Så ser verkligheten ut och om man tar det på rätt sätt så är detta ett spännande jobb. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 6
Möjlighet till utveckling 9
Ledning 9
Möjlighet att påverka 9
Arbetsmiljö 9
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 9

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket