Speed Group, Borås

Medelbetyg
2.1/10
1 bedömning

Har du erfarenhet av att jobba för Speed Group? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Speed Group. Se fler arbetsgivare i Borås.

Så här har Speed Group bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 4
  Möjlighet till utveckling 1
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 5
  Medarbetare/stämning 5
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömare som har gett

 
2.1/10
 

Speed Group, Borås av RKKR (2019-03-02)

Lovar mycket, håller lite. De utnyttjar det faktum att visstidskontrakt har 2 veckors uppsägningstid genom att massavskeda folk med 2 veckors varsel pga lågsäsong, långt innan deras kontrakt går ut. Detta trots att de muntligt vid arbetsintervjun samt introduktionen i stort sett lovat ut tillsvidaretjänster efter visstidskontraktet. De avskedar även tillsvidareanställda pga just lågsäsong och detta samtidigt som de annonserar efter ny personal och är på högskolan för att värva studenter som timvikarier.

Sexuella trakasserier och enorm favorisering pågar från vissa mellan/platschefer.(borttagna ord av admin) bryr sig inte om detta överhuvudtaget utan avfärdar det med "det är sådant man får ta".

Man blir väldigt ofta avbokad eller runtskickad till olika företag och arbetsplatser, trots att de lovat att man i princip enbart ska vara på en och samma arbetsplats och att det skulle vara mycket ovanligt att bli avbokad eller uthyrd till annat ställe. Att bli avbokad och uthyrd påverkar lönen negativt.

Det har upprepade gånger betalats ut för låg lön/skifttillägg till de anställda på minst 2 arbetsplatser och klagomål avfärdades från (borttagna ord av admin) med att det visst var rätt lön, och att det dessutom var en bra lön. Detta uttalande gjordes utan att de ens hade tittat närmare på saken. Inte förrän hot om strejk och inblandning av facket kontrollerade de lönerna med resultat att det faktiskt gått ut för lite lön, så extra löneutbetalningar behövde göras. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 4
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 5
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket