Stureplanskliniken, Stockholm

Medelbetyg
0.6/10
4 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Stureplanskliniken? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Stureplanskliniken. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Stureplanskliniken bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 1.75
  Möjlighet till utveckling 0.75
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0.75
  Arbetsmiljö 0
  Medarbetare/stämning 1.25
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömare som har gett

 
0.1/10
 

Stureplanskliniken, Stockholm av Anställd987 (2019-02-08)

Var ska man börja? Jag har jobbat på ett antal olika ställen och alltid trivts mycket bra på alla jobb, men denna arbetsplats är helt katastrofal. Vissa som börjar här går hem första dagen och kommer aldrig tillbaka. Ledningen verkar njuta av att se sina anställda må dåligt, då trycker de till lite extra så man ska må ännu sämre. Otroligt otrygg arbetsplats då man aldrig vet vilket humör (borttaget ord av admin) är på. Det kan pendla från timme till timme. Ena sekunden får man lovord och nästa är man skräp. De har vidrig försäljningsteknik där de påpekar "Fel och brister" i en ung tjejs ansikte för att hon sedan ska gå hem och se denna brist och komma tillbaka och göra fler behandlingar. Detta gör man alltså på unga tjejer med kanske redan dåligt självförtroende. Helt fruktansvärt enligt min mening. Jag rekommenderar ALLA som ens funderar på att jobba här att omedelbart tänka om, vända på klacken och söka ett annat jobb.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
2/10
 

Stureplanskliniken, Stockholm av Joeline (2015-04-04)

Otroligt sorglig arbetsplats, en arbetsplats man inte ens önskar sin värsta fiende. Har aldrig varit med om en så hög omsättning av personal. Från att vara guds gåva till företaget till att knappt vara vatten värd, för att sedan bli guds gåva igen. Och det handlar inte bara om en, utan alla som arbetat där har någon gång blivit utfryst, mobbad eller illa behandlad. Allt i från att EN av alla inte blir bjuden till julfesten, eller att EN inte får göra sina sedvanliga uppgifter i hopp om att personen som ledningen tröttnat på ska säga upp sig. Man går till jobbet och tänker "är det jag eller någon annan som kommer få all skit idag" eftersom man aldrig vet vilket humör ledningen kommer vara på. Falskspel och skitsnack. Manipulering och ja rent av psykisk terror. Så många som sagt upp sig, så många som blivit sjukskrivna, trillat ihop i panikattacker, gått hem gråtandes, sagt upp sig på dagen. Och ingen är egentligen värd något. Föräldralediga och sjukskrivna förhandlas lätt bort till förmån för någon ny, ovetandes och glad till en början. Sen upprepas allt igen, och igen och igen. Det finns ingen människa som någonsin kommit lycklig därifrån.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 2
Ledning 0
Möjlighet att påverka 3
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 4
Rekommenderas? 0

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.1/10
 

Stureplanskliniken, Stockholm av KvinnaStockholm (2015-03-27)

Det skriftliga omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 1
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.3/10
 

Stureplanskliniken, Stockholm av TaletPi (2015-03-16)

Jag har upplevt att det alltid är någon som är hackkyckling, ena dagen är du inne i värmen och nästa dag utfryst. Jag har sett otaliga sjukskrivningar pga utbrändhet och depression. Många har sagt upp sig innan de jobbat två år. Istället för att ge "besvärliga" medarbetare sparken, har anställda berättat att de får vika tvätt och svara i telefon istället för att behandla patienter. Klinikcheferna kan få rejäla löneökningar, medan andra anställda får nöja sig med minimum. Jag har upplevt att de kör slut på personalen eftersom ingen är oersättlig. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 1
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket