Timarco, Bromma

Medelbetyg
2.3/10
12 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Timarco? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Timarco. Se fler arbetsgivare i Bromma.

Så här har Timarco bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 3
  Möjlighet till utveckling 1.9166666666667
  Ledning 1.1666666666667
  Möjlighet att påverka 1.5
  Arbetsmiljö 1.5833333333333
  Medarbetare/stämning 5.0833333333333
  Rekommenderas? 1.6666666666667


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
0.7/10
 

Timarco, Bromma av Anonyym (2020-01-17)

Det här har varit den absolut värsta arbetsplatsen jag har jobbat på och jag instämmer helt med de tidigare kommentarerna om företaget. Jag såg ingen utveckling inom arbetsmiljön. Arbetsgivaren strider mot många bestämmelser inom arbetsmiljölagen, framförallt kapitel 3 i AML.

För att nämna lite kort om denna horribla arbetsplats så utnyttjar man sina anställda till max.
-Man får arbeta 7-16 eller 8-17 med 30 minuters lunch och ingen rast utöver det.
-Man får bara stå och gå hela sina arbetspass och det man gör är inte ett dugg ergonomiskt för kroppen. Man får böja sig ner till golvet varje gång för att plocka upp varor/orders som ska packas eller plockas.
-Under sommaren blir det 27-36 grader inne på lagret och på vintern går man med dubbla tjocktröjor.
-Det finns ingen ventilation/ac.
-Det finns svartmögel inne på lagret som ledningen skiter i och istället gömmer bakom massa kartonger.

På detta lager jobbar man under minutövervakning i en grotta utan någon som helst kontakt med omvärlden. Det är dålig belysning inne på lagret, dålig luft och man jobbar helt enkelt under en diktatur då man inte har någon möjlighet till att uttrycka sina åsikter utan att riskera att bli sparkad. Det enda positiva är ens kollegor inne på lagret som är trevliga. Men att lära känna någon är i princip omöjligt då man inte får prata med varandra eller knappt titta på någon.

Sök inte till detta jobb!! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.6/10
 

Timarco, Bromma av GNR (2019-11-04)

Affärsområde/yrkesroll: kundtjänstmedarbetare

Åh, jag visste inte att denna sida existerade. Det kommer kännas SÅ bra att få skriva av sig och jag hoppas jag räddar någon från att börja på detta företag.

Så, vart ska jag börja? Jag fick en provanställning hos Timarco på sex månader. Jag kände mig välkomnad av mina närmaste kollegor och fick höra att jag gjorde bra ifrån mig. Ett par månader gick förbi. En tisdag kom och ledningen ville prata med mig, klockan var runt 16.50 och 10 minuter senare skulle jag gå hem för dagen samt åka iväg på en veckas semester kommande dag.

Det gjordes snabbt klart för mig att jag inte skulle få fortsätta min provanställning där. Jag "hade inte kommit så långt som de hade önskat" fick jag höra. Jag blev HELT chockad och detta kom så oväntat, med tanke på att jag gått i tron om att jag gjort bra ifrån mig samt gjort allt jag blivit ombedd om. Självklart ville jag få reda på mer konkret om/vad jag gjort för fel. Ickesvaret jag fick löd att "dom hade ingen skyldighet att tala om det då det bara var en provanställning." Insåg att jag inte skulle få någon mer förklaring än så och jag lämnade. (Hur kan man vara såhär kall mot en medmänniska? Fattar inte)

Nu har några månader gått och jag vet fortfarande inte varför det blev såhär. I efterhand är jag dock glad att jag inte är kvar. Ett oerhört oseriöst företag där ledningen verkar har NOLL intresse i att lära känna sina anställda. Ledningen verkar heller inte speciellt intresserade av kunders önskemål och förslag på förbättringar. Man skickar ut standardsvar på kunders frågor, funderingar och klagomål där det sägs att företaget tar emot kritiken och jobbar på att optimera. Men så länge jag var där så märkte iallafall inte jag av denna "optimering". Jag försökte förmedla kundernas önskemål ett flertal gånger, men upplevde inte att jag fick något gehör. Företaget känns omodernt och bakåtsträvande och TACK Timarco för att jag inte fick vara kvar.

Efter min veckas semester så tog det inte många dagar innan jag skaffade mig ett nytt jobb där jag trivs och där jag blir behandlad med värdighet och respekt - som jag förtjänar.
 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 3
Medarbetare/stämning 3
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
2.4/10
 

Timarco, Bromma av koll (2019-03-03)

Affärsområde/yrkesroll: Kontor/övrigt

Hej
Jag jobbade på kontoret, kan Inte med gott samvete rekommendera en vän att söka hit.
Dock vill jag understryka att kollegorna är snälla och trevliga, kritiken som följer är ej riktad mot "den vanliga kollegan".
Utfrysning, ja det förekommer och du kan även bli av med dina arbetsuppgifter och slussas ut på lagret.
Arbetsklimatet, bokstavligen, ligger på 38+ på lagret och kontoret under sommaren. Räkna ej med sval arbetsplats under sommaren, möjligen kyligt från ledningen.
Läsa era papper noga, se till att era arbetsuppgifter står med tydligt. För på den här arbetsplatsen kan du förlora dem. Om du inte är uppmärksam kommer dom att lura dig. Jag fick uppleva det och när jag slutade så var det "one of a kind". Min jurist sa att han aldrig sett något liknande. Men jag blev i alla fall inte utfryst eller illa behandlad som andra. Undvik detta sjunkande skepp då fler lämnar.
(En chef som ej tar i hand när man slutar eller tackar för arbetet tycker är bara dåligt uppförande. Rakt av) 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 1
Ledning 1
Möjlighet att påverka 1
Arbetsmiljö 1
Medarbetare/stämning 8
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
7.1/10
 

Timarco, Bromma av Anställd987 (2019-02-08)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Läste de dåliga kommentarerna innan jag började på lagret men ville ändå ge de en chans då de verkade trevliga vid intervjun. Jag måste säga att jag inte riktigt förstår dessa omdömen eller så har de ändrat sig mycket. Bra arbetsplats där jag själv kan bestämma vilka dagar jag kan/vill jobba. Supertrevliga kollegor. Visst, jobbet på lagret kan bli lite enformigt, men som sagt trevligt och perfekt när man vill tjäna lite extra pengar. Jag har till och med rekommenderat min polare att börja jobba här :) 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 7
Möjlighet till utveckling 5
Ledning 5
Möjlighet att påverka 6
Arbetsmiljö 7
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 10

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1/10
 

Timarco, Bromma av hej1234 (2018-09-23)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Detta är den absolut SÄMSTA arbetsplats jag varit på. Jag har aldrig jobbat på ett företag vars ledning bryr sig så lite om sina anställda. Arbetsmiljön är hemsk och uppgifterna är inte ett dugg ergonomiska för kroppen. Borden där man står och packar är dåligt utformade och vissa går dessutom inte att höja, vilket utsätter ryggen för enorma påfrestningar. Ventilationen är obefintlig, det är iskallt på vintern och runt 27-34 grader på sommaren. Tröjorna man tvingas ha på sig är av 100% polyester vilket gör att de inte andas alls. Gångarna där man plockar varor är otroligt trånga och ställningarna där varorna ligger har vassa kanter vilket resulterar i sår över hela armarna. Ibland är det bara 30 minuters rast på ett 8-timmars pass och utöver det är det inte ens tillåtet att ta en kaffe eller frukt på 5 minuter under för- eller eftermiddagen. Det finns absolut ingen möjlighet att kunna påverka och förbättra arbetsmiljön. Inte ett enda personalmöte i sikte och försöker man påverka blir man snabbt tillrättavisad och förminskad. Dom har inte kollektivavtal och det pushas från ledningen att man ska ta vissa pass för att inte bli schemalagd på mer än 8 timmar per pass veckan efter. Det finns en mängd bättre lagerjobb än detta. SÖK INTE DETTA JOBB!! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 7
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
9/10
 

Timarco, Bromma av Projekt (2018-09-11)

Affärsområde/yrkesroll: Administratör

Mycket bra arbetsgivare som lyssnar och tar till sig nya idéer och förslag. Högt tempo i ett företag som går framåt, vilket gör arbetsuppgifterna intressanta och givande. Trivs väldigt bra med kollegorna! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 8
Möjlighet till utveckling 10
Ledning 8
Möjlighet att påverka 9
Arbetsmiljö 8
Medarbetare/stämning 10
Rekommenderas? 10

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.7/10
 

Timarco, Bromma av Anonymtt (2018-09-06)

Vart ska man börja? Detta är som övriga skriver en horribel arbetsplats på alla sätt och vis. Ledningen är fruktansvärd och många i personalen är mer eller mindre rädda för en eller flera av de ansvariga. De har vid olika tillfällen nästintill hotat personalen att jobba över & jobba helg genom att säga att om man inte ställer upp så får man inga fler pass. Man förväntas att vara helt knäpptyst kollegor emellan och jobba på i orimligt snabbt tempo nonstop, och man pressas att jobba snabbare hela tiden genom att fylla i tidsrapporter och är man inte tillräckligt snabb får man tillsägelser. Är det mycket att göra så läggs det på arbetstimmar och lunchen halveras, utan att fråga personalen. Arbetsmiljön är under all kritik, en byggnad som blir iskall på vintern och stekhet på sommaren. Finns även mögel i lokalen som bara göms bakom kartonger.
Finns mycket mer att säga om detta företag och denna ledning men kortfattat så rekommenderar jag INGEN att jobba här, ledningen bryr sig inte ett dugg om de anställda. Obs uppercut är samma företag. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.7/10
 

Timarco, Bromma av ac23 (2018-07-31)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Vidrig arbetsplats.
Ledningen behandlar sina anställda som skräp. Fruktansvärt dålig miljö där personalen stressas sönder i otroligt dåliga lokaler - utan raster. De anställda blir sjuka och bryts ner på denna arbetsplats. Avråder alla att arbeta där.

Viktigt att veta: Timarco är samma företag som Uppercut! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 0
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 5
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
0.7/10
 

Timarco, Bromma av Hfb (2018-03-22)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

Håller med alla omdömen nedanför till 100%
Riktigt dålig ledning som ej tar ansvar eller bryr sig om deras anställda. Det absolut sämsta arbetet man kan tänka sig att ha. Önskar ingen människa i världen detta slavarbete och att alla ser denna varning.
Vidrigt ställe. Vidrig ledning, som som sagt ej borde få sitta där de sitter.

Tack för mig.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.4/10
 

Timarco, Bromma av Ae1 (2017-11-30)

Affärsområde/yrkesroll: Lagerarbetare

instämmer helt med nedanstående kommentarer. Några år senare och inget har förändrats på Timarco. Arbetsmiljön är horribel, och vill du stressa ihjäl dig är detta en arbetsplats för dig. Ledningen bryr sig inte ett dugg om sina anställda, och här utnyttjar man unga för fullt. Folk säger upp sig titt som tätt. Skulle inte rekommendera denna arbetsplats till någon.  

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 5
Möjlighet till utveckling 5
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (0 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket