Visma Services, Stockholm

Medelbetyg
1.4/10
2 bedömningar

Har du erfarenhet av att jobba för Visma Services? Klicka här för att lämna din egen bedömning av Visma Services. Se fler arbetsgivare i Stockholm.

Så här har Visma Services bedömts som arbetsgivare:
  Dåligt Neutralt Bra
  Lön 7
  Möjlighet till utveckling 1
  Ledning 0
  Möjlighet att påverka 0
  Arbetsmiljö 0
  Medarbetare/stämning 1.5
  Rekommenderas? 0


Bedömningar av anställda/före detta anställda

  Visa bedömningar av som har gett

 
1.1/10
 

Visma Services, Stockholm av Starloard (2017-07-01)

Vansinnigt bolag, man köps in och blir bara tvingad in i saker, man är som en konkurrent under samma tak och flagg, fin ingen symbios what so ever i bolaget. 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 8
Möjlighet till utveckling 0
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 0
Rekommenderas? 0

Kommentera  (1 kommentarer)     Anmäl omdöme


 
1.6/10
 

Visma Services, Stockholm av Starfish (2015-02-24)

Affärsområde/yrkesroll: auktoriserad lönekonsult

Har under min långa yrkesbana aldrig träffat så många missnöjda medarbetare på en och samma arbetsplats. Chefer och mellanchefer tycks ha plockats på måfå och kompetensen är låg förutom på konsult-/grovarbetarnivå. Personalen ses inte som en resurs utan enbart som något nödvändigt ont som ska kosta så lite som möjligt och höras/synas så lite som möjligt. Begreppet platt organisation finns inte här utan här är det hierarkiskt a la Tyskland och företaget ter sig hopplöst omodernt och föråldrat ur denna aspekt. Hög personalomsättning p.g.a för hög arbetsbelastning, ledning utan verksamhetsförankring och en allmänt dålig psykosocial arbetsmiljö, leder till kompetensdränage vilket gör arbetsplatsen till en rätt så ostimulerande miljö. Fokus ligger på helt fel saker; flashiga snygga stora glaskomplex/kontor och fina ledord som aldrig får fäste, kan inte dölja det faktum att personalen flyr till andra mer progressiva och personalorienterade arbetsgivare. Efter drygt ett års erfarenhet är detta är ingen arbetsplats jag kan rekommendera om du, mot förmodan, inte gillar positiv feedback, uppskattning och lön för mödan. Älskar du däremot att utlösa stora mängder stresshormoner i kroppen, att inte få komma till tals/bli lyssnad på, ha en chef som saknar naturlig fallenhet och kompetens för sitt jobb, äta lunch sittande vid datorn för att du inte hinner gå till personalmatsalen, om du gillar att jobba övertid kvällar och helger samt ha halvdana personalförmåner så kör på't!!! 

  Dåligt Neutralt Bra
Lön 6
Möjlighet till utveckling 2
Ledning 0
Möjlighet att påverka 0
Arbetsmiljö 0
Medarbetare/stämning 3
Rekommenderas? 0

Kommentera  (2 kommentarer)     Anmäl omdöme 

Säkra bedömningar

Om du vill kan du vara helt anonym när du bedömer arbetsgivare på Jobinside.

Arbetsgivare kan aldrig ändra eller ta bort bedömningar.

Läs mer...

Arbetsgivare från insidan

Månadens högsta betyg

Månadens lägsta betyg

Gå med i facket