Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Mango , Göteborg av Aga (2021-05-06)

Worst managers ever! Also HR is only on managers side. They treat us like we are durt and they are Gods!


Mango , Göteborg av Arbetsratt (2021-05-06)

Mobbning, trakasserier, maktmissbruk, hierarki, psykiska påtryckningar.. citerar chefen ”svensk mentalitet passar inte in i vårat företag”.


WS och Company, Linköping av Salladsblad (2021-05-05)

Vidrig arbetsplats. Personalen förväntas släppa allt för att jobba 24 timmar om dygnet, om detta inte görs blir man anklagad för att vara illojal eller i värsta fall blir uppsagd. Triggas inte av lönen för de är det inte vä... Läs vidare.


Enköpings kommun, Enköping av GypsyWoman (2021-05-03)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.


Bröderna Backmans Sliperi AB, Eskilstuna av Emanuel1978 (2021-05-03)

Jag arbetade på denna arbetsplats som så kallad Maskinoperatör från den 28 maj 2018 till den 27 februari 2020. Arbetskamraterna var trevliga men jag blev en hackkyckling. Lednigen var intolerant och saknade förtroende för sina... Läs vidare.


WS och Company, Linköping av Yk123 (2021-05-02)

Arbeta inte här. Sjukt giftig arbetsplats. Ibland blir man lyft till skyarna för arbetet man gör och dagen efter blir man anklagad, utpekad och utfryst av cheferna om man inte håller med i ett beslut. Anställda blir uppsagda ... Läs vidare.


Malmtransport Norr AB, Junosuando av jonis (2021-04-25)

Malmtransporter Har inget schema för långpendlare ingen ersättning för dubbelbosättning Onödigt mycke ledig tid mellan vilotiderna Mycket begränsat att jobba extra m.m.m.m


Semcon, Göteborg av I ärlighetens namn (2021-04-16)

Högsta ledningsgrupp borde bytas ut. Överlag känns det gammaldags vilket kanske beror på branschen. Har hört mycket bra från vissa avdelningar men den stora marknadsföring man bedriver är bara det. Dvs välj din chef och inte bo... Läs vidare.


Sävsjö kommun, Sävsjö av Doktorglas (2021-04-16)

Överlag trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor. Chefen på personalavdelningen borde dock jobba på sitt bemötande vid mötet av andra medarbetare. Helt okej lön och rätt goda möjligheter till att vara med och påverka i verksam... Läs vidare.


Nordmalings kommun, Nordmaling av snovild (2021-04-05)

Jag arbetade på en expertfunktion inom organisationen centralt under flera år. Arbetsplatsen präglades av en toxisk arbetsmiljö där skitsnack var normen. Även högsta ledningen initierade och förde vidare skitsnack, det var h... Läs vidare.