Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Blåkläder AB, Svenljunga av Cc611 (2021-10-12)

Började här genom bemanning men blir anställd efter semestern. Ett bra företag att jobba på trevliga kollegor bra chefer och god arbetsmiljö.


Energihem, Sundsvall av Direone (2021-10-11)

Jag har arbetat som fältsäljare i många år på stora välkända företag såsom Viasat, Trygg Hansa och Garda Alarm. Men jag har aldrig jobbat på ett så trevligt företag som detta. Sök jobb här och du kommer vara säker på att samt... Läs vidare.


Saab, Linköping av DEricsson (2021-10-07)

Efter nästan tio år som anställd så gav jag upp det här företaget. Det är en intressant verksamhet med utmaningar såväl tekniskt som socialt. Tyvärr har arbetsmiljön den senaste tiden försämrats kraftigt med allt tightare schem... Läs vidare.


Kontorab, Norrköping av 123_ehej (2021-09-24)

Kontorab är ett i grunden omodernt företag, där man ser sina anställda främst som en kostnad och inte en tillgång. Det märks inte minst på hur ovillig ledningen är att vara tillmötesgående gällande ledighet och flexibla arbetst... Läs vidare.


Espresso house, Borås av Fahdonus (2021-09-14)

* Flera av mina kollegor har behövt säga upp sig pga fysiska och psykiska problem som uppstått på det här arbetet. Företaget arbetar sönder folk, ger en många fler timmar än ens anställningsavtal säger att man ska ha, shamear e... Läs vidare.


GlobalConnect, Uppsala av Exanställd (2021-09-09)

INTE ett hållbart företag. Chefer och ledningen tar inte emot kompetens och råd. De tar beslut utan att ta med rätt personer. Mycket prestigefullt. Rädda för att kompetenta ska ta plats. Jobbade för länge. Skönt att man int... Läs vidare.


HiQ, Linköping av DEricsson (2021-08-05)

En ganska stressig arbetsmiljö där du hela tiden förväntas prestera på topp ute hos kund. Tyvärr saknas känslan helt av en miljö som känns som "min arbetsplats" eftersom du alltid är hos kund och sällan på kontoret. En del geme... Läs vidare.


Bjerking, Uppsala av Driven_framat (2021-08-03)

Jantelagen gäller. Om du har kompetens och ser förbättringsområden så välkomnas det inte. Om du dessutom har en kompetens och råkar trampa någon på tårna som ser konkurrensen i position och som har bättre kontakt med chefen så ... Läs vidare.


Uppsala Veterinärmottagning, Uppsala av MTO (2021-07-25)

Rekommenderar ingen att söka anställning här. Det finns inget intresse av personalens välmående eller att skapa en trygg arbetsmiljö, enbart chefens och platschefens intressen gäller. Övertid är mer regel än undantag. Fackligt ... Läs vidare.


Effektiv Bemanning AB, Borås av Cc611 (2021-07-10)

Började i augusti 2020. Har funkat bra från början till slut. Bra bemötande och kollar av hur det är när man är sjuk. Ett genuint företag.