Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Uppsala Veterinärmottagning, Uppsala av MTO (2021-07-25)

Rekommenderar ingen att söka anställning här. Det finns inget intresse av personalens välmående eller att skapa en trygg arbetsmiljö, enbart chefens och platschefens intressen gäller. Övertid är mer regel än undantag. Fackligt ... Läs vidare.


Bjerking, Uppsala av Driven_framat (2021-07-14)

Jantelagen gäller. Om du har kompetens och ser förbättringsområden så välkomnas det inte. Om du dessutom har en kompetens och råkar trampa någon på tårna som ser konkurrensen i position och som har bättre kontakt med chefen så ... Läs vidare.


Blåkläder AB, SVENLJUNGA av Cc611 (2021-07-10)

Började här genom bemanning men blir anställd efter semestern. Ett bra företag att jobba på trevliga kollegor bra chefer och god arbetsmiljö.


Effektiv Bemanning AB, Borås av Cc611 (2021-07-10)

Började i augusti 2020. Har funkat bra från början till slut. Bra bemötande och kollar av hur det är när man är sjuk. Ett genuint företag.


Kinds betong AB, SVENLJUNGA av Cc611 (2021-07-10)

Jobbade där från 2014 första 4åren med en annan ägare funkade bra men sen tog platschef en över verksamheten och då gick det utför rent arbetsmiljömässigt. Dåligt informationsflöde anställde familjemedlemmar som inte tillförde ... Läs vidare.


HiQ, Linköping av DEricsson (2021-07-10)

En ganska stressig arbetsmiljö där du hela tiden förväntas prestera på topp ute hos kund. Tyvärr saknas känslan helt av en miljö som känns som "min arbetsplats" eftersom du alltid är hos kund och sällan på kontoret. En del geme... Läs vidare.


Saab, Linköping av DEricsson (2021-07-10)

Efter nästan tio år som anställd så gav jag upp det här företaget. Det är en intressant verksamhet med utmaningar såväl tekniskt som socialt. Tyvärr har arbetsmiljön den senaste tiden försämrats kraftigt med allt tightare schem... Läs vidare.


Wayke Sweden, Stockholm av annaca (2021-06-23)

Mycket ryggdunkningar, i min mening - för ingenting alls. Att hemlighålla information för anställda är inte en bra väg att gå.


Saab, Linköping av Danne12 (2021-06-17)

Ett företag som skryter om teknikutveckling men i verkligheten ligger långt efter resten av industrin och sitter fast i gamla stora och dyra tekniska lösningar. Knappast en bra miljö för innovation. Ledningen har satt i system ... Läs vidare.


Bockholmengruppen, Stockholm av 9Simon2 (2021-06-16)

Usel arbetsplats. Ingen rast, ingen lunch. De drar sedan av för rast och lunch på lönen.