Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Previa, Malmö av Bertil55 (2018-01-14)

Mobbingkultur där man väljer vilka anställda som man tycker om och vilka man inte ska gilla. Det har inget att göra med kompetensnivå eller prestation. De personer som man inte tycker om smutskastas därefter upp till ledningsni... Läs vidare.


ICA Maxi Barkarbystaden, Järfälla av JohnSmith (2018-01-05)

Företaget går inte efter Handels kollektivavtal. En majoritet av ledningen har inte läst kollektivavtalet. De har, ett flertal gånger, begått avtalsbrott och inte betalat ut rätt lön till medarbetare. Av alla de gångerna, så ha... Läs vidare.


Stena Rederi AB, Göteborg av Löneslav (2018-01-04)

Fullständigt vidrig arbetsplats. Patetiska kosymnissar som springer runt och tror de är med i Suits. Direktörerna fjäskar för ägaren som omger sig med ett hov av jasägare som mörkar sina dåliga affärer. Sexism och rasism fullt... Läs vidare.


Täby kommun, Täby av Lunar (2017-12-26)

Jobbade på Samhällsutvecklingskontoret där upplevde jag en usel ledning med härskartekniker och maktgalna människor. Paratade med chefen om det men inga förbättringar, snarare vart situationen sämmre. Gick upp till personalavde... Läs vidare.


Bio-Rad Laboratories AB, Solna av Elisabeth (2017-12-21)

Totalt okunnig ledning som inte har en aning om vad man säljer eller vilka kunderna är. Ingen kan bestämma någonting utan firman styrs med järnhand från USA. Sämst personalpolitik i branschen, man försöker skrämma bort personer... Läs vidare.


Hunkemöller Sweden AB, Sverige av Hejhallå (2017-12-21)

Håller med föregående talar. Gör sig av med dig så fort du börjar ställa krav och ifrågasätter angående schema, raster och försäljning. Ung personal med ansvar som inte har en aning vad som håller på med. Hög rotation på person... Läs vidare.


Enerco, Borlänge av Dearmr (2017-12-17)

Tyvärr finns det inte mycket posetivt att skriva om denna avdelning då de tyvärr satsas för mycket prestige än på jobbet om du inte kommer överens med en medarbetare här så kan man räkna med att man inte blir långvarig och när ... Läs vidare.


MTR Pendeltågen, Stockholm av lokforare (2017-12-08)

En mycket toppstyrd organisation, utan branchkompetens. Personal ses som något nödvändigt ont. Trafiksäkerheten är satt på undantag pga inkompetent ledning. Angiveri uppmuntras.


V-TAB Norrahammar, Jönköping av Fordinskull (2017-12-06)

Här är det mesta osäkert. Övertidsersättning betalas ut för sent, löften om trygg anställning som inte stämmer m.m. Företaget förväntar sig att du ska ställa upp till 100% men dom kommer inte att ge något tillbaka. Läs vidare.


Herenco Press AB, Jönköping av Fordinskull (2017-12-06)

Här får man sin lön varken mer eller mindre. Chefer och ekonomin är bra. Men stämningen i övrigt är kass på företaget.