Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Zidcore AB, Lomma av St-As1568 (2022-01-10)

Bra utvecklingsmöjligheter. Dålig ledning. Det förekommer ofta skitsnack om kunder. Inget kollektivavtal. Hög press och orimliga krav på unga medarbetare har lett till en ohållbar och stundtals riktigt farlig arbetsmiljö. Läs vidare.


NeH Svenska AB, Örebro av NeEjH (2022-01-04)

Härskarteknik råder! Inget eget inflytande. Oreglerade arbetsvillkor. Möjlighet att planera och påverka något själv är obefintligt. Kväver all initiativförmåga.


Banqsoft, Stockholm av jave (2022-01-02)

Det finns 2 sidor av myntet att jobba för Banqsoft, det gäller bara att vara på den rätta sidan, de som är på den rätta sidan klarar sig alltid undan oavsett vad de än gör. Många som jobbar på Banqsoft är väldigt bra människor ... Läs vidare.


Polarforskningssekretariatet, Luleå av jag.jag (2021-12-14)

Många mycket trevliga och kompetenta medarbetare. Tyvärr lämnar ledningen mycket att önska. Chefer och ledningen tar inte emot kompetens och råd. De tar beslut utan att ta med rätt personer. Mycket prestigefullt. Jag och and... Läs vidare.


Vetlanda kommun, Vetlanda av Karmar (2021-12-13)

I stort en bra arbetsgivare som låter medarbetarna utvecklas. Ställer stora krav och förväntar sig att alla ska klara det och då är ett bra insats bara föräntar och inte anledning tilllögre lön. Urholkar ambitionen hos alla på ... Läs vidare.


Ledarna, Stockholm av Chefsutvecklarn (2021-12-01)

Många mycket trevliga och kompetenta medarbetare. Tyvärr lämnar ledningen mycket att önska. Dåligt underbyggt beslutsfattande och avsaknad av konsekvensanalyser. Beordrad tystnadskultur från högsta ledningen. Den senaste tre år... Läs vidare.


Pictura AB, Göteborg av Monica2 (2021-11-18)

Är man lite seriösa så finns det företag som man bör undvika för de gör mera skada än nytta i CV:t, dessa företag vars mellanchefer/personalansvariga inte har tid att ge dig de bästa förutsättningar för att få göra ett bra jobb... Läs vidare.


GlobalConnect, Uppsala av Exanställd (2021-11-17)

INTE ett hållbart företag. Chefer och ledningen tar inte emot kompetens och råd. De tar beslut utan att ta med rätt personer. Mycket prestigefullt. Rädda för att kompetenta ska ta plats. Jobbade för länge. Skönt att man int... Läs vidare.


Wayke Sweden, Stockholm av annaca (2021-11-17)

Mycket ryggdunkningar, i min mening - för ingenting alls. Att hemlighålla information för anställda är inte en bra väg att gå.


Borlänge Gymnastikklubb, Borlänge av LouiseSandstrom (2021-11-16)

Jag har under en längre tid utsatts för mobbning och kränkande särbehandling av min arbetsgivare: styrelsen i Borlänge Gymnastikklubb. Detta har lett fram till provocerad uppsägning och tuffa fackliga förhandlingar. Jag upp... Läs vidare.