Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Artexis Easyfairs, Kista av Sara83 (2017-08-17)

Kistamässan och Artexis/Easyfairs behandlar med ett leende sin personal likt boskap och omsättningen på personalen är såpass hög att det är tragikomiskt. Ingen vettig människa accepterar detta ledarskap och har du funderingar p... Läs vidare.


Smart Media, Stockholm av CM2017 (2017-08-17)

Jobbade på Smart Media i nästan två år och har generellt positiva saker att säga om företaget. Det är en härlig stämning, högt i tak och ett företag där du verkligen har chansen att växa och utvecklas om du verkligen tar chanse... Läs vidare.


HusmanHagberg, Sverige av Kristin (2017-08-15)

Har jobbat på ett antal mäklarbyråer och HusmanHagberg tycker jag placerar sig i toppskiktet av dessa på många sätt. Mest för den familjära stämningen och att verkligen måna om sina medarbetare. Det känns som ett stort "lite... Läs vidare.


Benify AB, Stockholm av SthlmITProfessional (2017-08-15)

Benify är ett företag med väldigt stora problem, som härstammar från vilka värderingar som finns i den absoluta toppen. Som ny luras man in att tro att det är ett modernt företag med en fräsch produkt och där personalen har ku... Läs vidare.


Norrenergi, Solna av Tina Turner (2017-08-15)

Norrenergi är en mycket bra arbetsgivare som tar hand om sina anställda. Man får utmaningar och möjligheter om man vill. De tar stort ansvar för arbetsmiljö och man har bra möjligheter att påverka i stort och smått. Jag kan ver... Läs vidare.


TechBuddy, Solna av Ärlig arbetare (2017-08-13)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län, Jönköping av Lawrence (2017-08-08)

Arbetsplatsen gör många behövliga insatser, t ex språkutbildning för nyanlända och de flesta medarbetare är trevliga och gör ett toppenjobb. Men, den psykosociala arbetsmiljön är under all kritik, många mår dåligt på grund av s... Läs vidare.


Norrskog, kramfors av ledsagaren (2017-07-27)

Ett företag som tappat och fortsätter tappa marknadsandelar. Utvecklingen pekar nedåt och man bör nog tänka sig för en o annan gång innan man skriver på ett anställnings avtal. Hög personalomsättning på gräsrotsnivå. Annars på... Läs vidare.


NAI Svefa, Stockholm av ledsagaren (2017-07-27)

Ett företag som ibland inte riktigt kan axla kostymen vad gäller personalansvar. Beror väl en del på mellancheferna som känner sig piskade och visa högre chefer goda resultat.


Weda Skog, insjön av ledsagaren (2017-07-20)

Seriös VARNING! Som anställd binds du upp med förmånsbil sen kommer mål kraven och öka till helt orealistiska nivåer, där sitter man fast. Löneförhöjningar om 0 till 150kr om året, Ingen möjlighet till karriär, förslag till ... Läs vidare.