Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Smart Media, Stockholm av Björnes (2018-08-17)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / admin.


Lifetime Clinic AB, Sverige av Not4you2know (2018-08-14)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / admin.


H&M, Stockholm av Nevyn (2018-08-08)

Undvik att börja jobba på H&M!!! För det första blir du skuldsatt från dag ett, på två sätt. 1. Börjar du jobba 1a Januari så får du din första lön sista februari, så om du inte vill vänta två månader på din första lön får... Läs vidare.


Schenker, Stockholm av anonymsthlmm (2018-08-05)

Sämsta postlager jag har jobbat på under hela mitt liv! Medarbetare som har het temperament och som klagar på dig bakom din rygg, medan man jobbar flitigt och snabbt. Det handlar om att fjäska hos chefen för att utvecklas inom ... Läs vidare.


Finisar Sweden AB, Järfälla av Nznn (2018-08-02)

Ett Unikt företag i sverige inom mikroelektronik med många kompetenta anställda. Internationella anställda med arbetskulturet i företaget är svenskt som jag tycker om. Rekommenderas starkt. Läs vidare.


Securitas Sverige, Stockholm av anonymsthlmm (2018-08-01)

Trevliga medarbetare, däremot finns det vissa som inte säger sanningen i ditt ansikte utan klagar på dig bakom din rygg. Detta beteende förekommer på många arbetsplatser, och visserligen är de konflikträdda. Däremot är konstruk... Läs vidare.


Sandbäckens, Linköping av Nyttjobb (2018-07-31)

Jag kan rekomendera detta företag. dom kan lida av växstvärk men mycket trevliga och kompetenta chefer och medarbetar stämmningen är på topp och som det finns i alla företag så är det ett och annat rötegg på tjänstemanna sidan ... Läs vidare.


Timarco, Bromma av ac23 (2018-07-31)

Vidrig arbetsplats. Ledningen behandlar sina anställda som skräp. Fruktansvärt dålig miljö där personalen stressas sönder i otroligt dåliga lokaler - utan raster. De anställda blir sjuka och bryts ner på denna arbetsplats. Avr... Läs vidare.


Conscriptor, Orust av JennieCarlsson (2018-07-27)

Jag började jobba på Conscriptor när jag var mammaledig och det fick mitt liv att gå ihop. Ändå jobba trots att en liten bebis kommit till världen utan att jag behövde vara borta onödigt länge och kunde dryga ut föräldrapenning... Läs vidare.


Droshi, Sundbyberg av Ärlig arbetare (2018-07-25)

Dålig ledning = dålig stämnig. Ingen varkade vara direkt glad där och det var allmänt stökigt och ostrukturerat. Fick inte heller ut hela min lön och när jag ber om resterande får jag "lägg ner", "sluta larva dig", "kommer p... Läs vidare.