Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Conscriptor, Orust av grodblad (2017-05-14)

Du har tur om du får ut en sekreterares grundlön. Du har nästan ingen kontakt med kolleger eller arbetsledare.


FiloProcess, Stockholm av Ingenjören (2017-05-11)

Jag skulle starkt avråda att jobba på Filoprocess. Nu har förvisso företaget blivit uppköpt och en del av ledningen har bytts ut men under min tid där var det en hemsk stämning på kontoret som medförde magont varje morgon jag g... Läs vidare.


Xzakt Kundrelation, Stockholm av Katya (2017-05-10)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Göteborgs universitet, Göteborg av AlexH (2017-05-09)

Urusel arbetsplats. Tungrodd byråkrati som kostar många arbetstimmar. Svag ledning gör det svårt att planera och löser inte personkonflikterna mellan forskarna. Jag blev inte mobbad själv men såg flera fall på nära avstånd, tro... Läs vidare.


Tullverket, Stockholm av Customs (2017-05-02)

Stora brister i ledarskapet, finns inget förtroende för ledningen. Inga rutiner som fungerar enhetligt. Organisationen fungerar oeffektivt, man tar inte vara på den kunskap som finns utan låter hellre låsa ute stora grupper med... Läs vidare.


KPMG Sverige AB, Stckholm av Svanman (2017-04-29)

KPMG är ett företag som pratar om hur framgångsrika dom är och hur dom jobbar tillsammans över alla gränser. Kpmg är tvärtemot allt det dom säger. Inte förändringsbenägna, hierarkiska där chefer inte hälsar på dom anställda. Lö... Läs vidare.


Stena ir, Veddesta av Häggeby (2017-04-25)

Folk kommer att utnyttja dig om du är ny. Chefen högst upp har ingen aning hur man bildar teamanda. Framtid...ja om är duktig på att slicka röv så är det inget problem. Lycka till rekommendera inte detta företag med denna chef. Läs vidare.


Framtiden, Jönköping av Nöjd fd. anställd (2017-04-25)

Jag har jobbat på Framtiden i ett par år och är väldigt nöjd med allt måste jag säga. Jag har träffat vänner för livet, utvecklats som person och lärt mig jättemycket arbetsmässigt. De har satsat på mig genom att ge mig utbildn... Läs vidare.


Antalis AB, Stockholm av Krissan (avregistrerad) (2017-04-24)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Attendo Solängen , Ängelholm av megaskalle (2017-04-22)

Bra ledning som lyssnar och är förstående. Dock fruktansvärt otrevliga medarbetare på "golvet". Man är otrevlig gentemot nya vikarier och förväntar sig att dessa ska stanna och ställa upp på allt. Man förstår inte att det är m... Läs vidare.