Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Fonus, Sverige av sholss (2018-12-05)

Sämsta arbetsgivare jag någonsin haft under mina 25 år på svensk arbetsmarknad. Jag har varit chef, projektledare, tjänsteman, egen företagare, försäljare, trafikledare mm & Fonus är utan tvekan den sämsta arbetsgivare jag haft... Läs vidare.


Mecs Reklambyrå AB, Halmstad av HejHeHejj (2018-12-04)

Jobbat på Mecs Reklambyrå ett litet tag och jag förstår vad folk pratar om nu. Allt och alla pressas till max, man känner sig tämligen värdelös. Kollegorna är härliga dock, men stämningen dras ner av all negativitet och managme... Läs vidare.


Framtiden, Jönköping av föredetta anställd (2018-12-01)

Positiva saker med företaget är otroligt trevliga kolleror som sprider glädje, gratis frukost, fräscha lokaler, flextidsystem och konturneliga resor/teambuildning. Dock vägde inte det positiva tyngre än det negativa för mig... Läs vidare.


Sykes, Göteborg av Cyclops (2018-11-30)

Folk blir sjukskrivna i långa perioder efter att ha jobbat här. Det är dålig stämning och konstant stressigt. Stolarna är trasiga och vi sitter i en gammal lagerlokal. Vissa kollegor kan vara trevliga, men eftersom folk sl... Läs vidare.


Bharat Forge Kilsta AB, Karlskoga av chasepinanon (2018-11-19)

En osäker arbetsgivare som anställer via bemanningsföretag trots att produktionsnivån ligger på normala eller lägre nivåer. Organisationsmässigt verkar företaget en katastrof, har aldrig skådat så många "chefer" på en arbetspla... Läs vidare.


Schneider Electric, Sverige av TDC (2018-11-18)

Otroligt rörig och toppstyrd organisation. 5 chefer på 11 månader - behöver jag säga mer? Ständiga omorganisation. Nu har man sagt upp ett 50-tal medarbetare i Sverige på olika delar i organisationen för att snygga till siffro... Läs vidare.


World Class International Brand Sverige, Stockholm av Bossing (2018-11-16)

Trycker ner, utnyttjar och förväntar sig att man jobbar dygnetrunt. Inga förmåner, inga utvecklingsmöjligheter, inget gemenskap. ”Alla är ersättningsbära” är VD’s motto....


Bonver Videodata, Lidingö av utter66 (2018-11-14)

Undvik Bonver till varje pris, gjorde misstaget med att arbeta där länge, tak vare närheten till hemmet....Jag har alltid fått under minimumlönen där, trots haft avtal med facket, alltså under avtalat lön för min del under 9år!... Läs vidare.


World Class International Brand Sverige, Stockholm av Sanna (2018-11-14)

Katastrof.Ingen struktur. Avskedar folk till höger och vänster. Hårt arbetsklimat.Hård jargong. Personliga påhopp. Dålig ledning. Aldrig träffat VD. Otydliga rutiner.


Precont Kontrolltjänster, Bromma av Karusellen (2018-11-11)

Kan verkligen rekommendera detta arbete så länge man inte är rädd för att jobba hårt. Detta är inte för dig som vill slappa men du som vill tjäna mycket pengar genom att jobba hårt och inte är rädd för att jobba hårt bör ta ett... Läs vidare.