Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Framtiden, Jönköping av Anonymsanning (2017-10-21)

Har aldrig i hela mitt liv mött ett så oseriöst företag innan. Ett företag som målade upp guld och gröna skogar under intervjuerna inför anställningen. Verkligheten var en helt annan och man blev istället bara ett verktyg som k... Läs vidare.


Binette Redovisning, Stockholm av Gabriella19 (2017-10-20)

Har aldrig upplevt en sån otrygg arbetsplats tidigare. Arbetsmiljön blev sämre och sämre.Trist att ansvarig aldrig tog sitt fulla ansvar.


Framtiden, Jönköping av FdFramtiden (2017-10-19)

STOR VARNING för Framtiden. De behandlar sina anställda som boskap och anställer inga chefer som kan leda bara personer som kan verkställa de högsta chefernas order. Om man som anställd inte rättar in sig i ledet så blir man ut... Läs vidare.


TechBuddy, Solna av Ärlig arbetare (2017-10-18)

Undvik detta företag! Betalade inte ut lönen för 100 arbetade timmar. Är nu på väg till tingsrätten med dom då de efter uppmaning från mina jurister fortfarande inte vill betala ut lönen. Läs vidare.


Stockholm Four Horse AB, Kungsängen av jobinside1 (2017-10-15)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Cybercom, Malmö av Dr Hook (2017-10-10)

Cybercom är ett företag med stark hiararki. Beslutsgången är sluten och delvis inofficiell. Beslut tas utan förankring i organisationen och anställda meddelas först i efterhand. Lönerna ligger en bra bit under marknadsgenom... Läs vidare.


FiloProcess, Stockholm av Consulting (2017-10-05)

Nystart och nytänk. Spännande uppdrag i många branscher tillsammans med drivna och duktiga konsulter. Roliga kollegor som gillar att umgås.


DHL Express, Västberga av P.K (2017-10-03)

Usel lön, långa dagar, dålig ledning. Fick aldrig lönespec, aldrig medarbetarsamtal. Inga förmåner alls. Jobbade som kurir i ett år.


Best Transport AB, Stockholm av Arbetarkillen (2017-09-27)

Fruktansvärd arbetsplats. Jag var anställd som ordermottagare under 6 månader och min chef var otroligt dålig. Hen hade ingen kontroll över gruppen. Så fort det blev stressigt blev hen arg och upprörd, hen kunde stå och skrika ... Läs vidare.


Akelius, Stockholm av anonym66 (2017-09-26)

Ett företag som endast oerhört resultatfixerad. Personalen får allt som oftast klara sig själv, samt att man förväntas vara jour och vara beredd att svara i telefon dygnet runt. Samma sak gäller under semestertider eller för... Läs vidare.