Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

WEnngarns bageri, Sigtuna av Independent (2018-04-20)

Oärlig arbetsgivare. Följer ej kollektivavtal trots att de lovade göra det. Bokar in personal för jobb och avbokar skriftligt dagen innan. Den ena ägaren skäller ofta på anställda, vilket inte borde förekomma då det är ett teck... Läs vidare.


Btwentyfour / Intelligent Kommunikation i Uppsala AB, Uppsala av gpx (2018-04-19)

Mycket dålig arbetsplats om du frågar mig. Att jobba här bröt ner mitt självförtroende. Som andra skriver är det en dumsnål, ogenomskinlig, kortsiktig och piskande organisation. Det viktiga är tydligen den fina fasaden som du s... Läs vidare.


Fastighetsbyrån, Sverige av Ida Berntsson (2018-04-10)

Gillar att Fastighetsbyrån trots sin storlek är väldigt måna om sina anställda och gemenskapen. Samt att dom vill att man utvecklas och klättrar inom företaget.


Celsa Steel Service AB, Halmstad av armering (2018-04-09)

Här är du anställd på den platsen du börjat. Kommer ingenstans även om du visar dina framfötter. Med chefer som endast är chef i titeln men absolut inga ledare. Har Du ambitioner, vill utvecklas och ledas av bra ledare ... Läs vidare.


Fastighetsbyrån, Sverige av Camilla Baakki (2018-04-09)

I jämförelse med konkurrent som jag tidigare varit anställd hos så är det mer professionellt och tydligare ledarskap från arbetsgivaren. Både lokalt och från HK.


BerntzonBylund, Stockholm av Bzzt (2018-04-07)

Kör slut på sina anställda, hårt klimat. Jag upplever att ledningen var falska och oärliga på många vis. Det var på deras villkor och de gav inte människor en chans. En person gjorde de sig av med på ett helt vidrigt sätt, d... Läs vidare.


Fastighetsbyrån, Sverige av RamonaG (2018-04-06)

Inte jobbat mer än 1 månad men trivs väldigt bra på Fastigjetsbyrån. Det jag uppskattar är den öppna dialogen och stöttning när man som ny har många frågor.


Fastighetsbyrån, Sverige av Pusing (2018-04-06)

Mycket intressant och utvecklande arbete och väntar bara tills min utbildning blir klar. Har inspirerande kollegor som stöttar en alltid


Fastighetsbyrån, Sverige av jennylindahl2000 (2018-04-05)

Marknaden är stor och under kraftig tillväxt, organisationen genomtänkt och välfungerande, hög kvalitet och professionella medarbetare. Det mäklarkontor som levererar störst förtroende och flest nöjda kunder. Ett förtroendegiva... Läs vidare.


Fastighetsbyrån Utland, Nerja, Spanien av Victoria (2018-04-05)

Fastighetsbyrån är ett bra och tryggt företag att arbeta för. Det har bra värderingar och arbetar för att vi ska bli ett stort företag med samma rutiner och arbetssätt trots olika franchisetagare ute i Europa. De månar om sina ... Läs vidare.