Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Framtiden, Jönköping av FD framtiden (2020-04-01)

Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Framtiden, Stockholm av Benzoo (2020-03-27)

Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


VKDB Sverige AB, Stockholm av Ap1 (2020-03-27)

Ledningen behandlar sin personal illa och trycker ner folk via mejl eller i möten. Exempelvis fick en kollega ett mejl om att hon alltid gör allt fel som ”råkade” skickas även till henne. Du får en otroligt låg ingångslön med l... Läs vidare.


Jernhusen AB, Stockholm av Bjurmangruppen (2020-03-26)

Ett värdegrundsträsk med oengagerad och dysfunktionell ledning. Personal i "linjen", dvs de som genererar intäkter, som slutar ersätts inte. Istället flödar det in kommunikatörer, affärsutvecklare, HR-generalister och klimatkon... Läs vidare.


Bockholmengruppen, Stockholm av Restworker2020 (2020-03-26)

Lovar löner som den sedan inte levererar. Schemaläggning under kritik. Inget kollektivavtal, så alla det nackdelar som följer med detta.


Hogia-gruppen, Stenungsund av iap (2020-03-12)

Bra produkter men tyvärr ingen bra kultur eller ledning på detta företag men otroligt bra människor som arbetar här, kollegorna var det bästa av allt! Jag rekommenderar inte denna arbetsplats till någon jag känner. Läs vidare.


Nordic Service Partners, Stockholm av Dagensdatum (2020-03-04)

Otroligt dåligt företag. Det enda positiva med detta företag är att man kan växa och utvecklas snabbt i ledet, men det gjorde också att fruktansvärt inkompetenta människor fick kliva upp på stegen. Dessa människor gick runt oc... Läs vidare.


Ivisys, Vällingby av Shitvisys (2020-03-02)

Inget kollektivavtal, sagt upp personal på skamliga sätt och total brist på organisation. Å andra sidan, kompetenta och trevliga kollegor, och hundar på arbetsplatsen.


Kontaktpressning, Tyresö av Liston80 (2020-02-21)

Omdöme under utredning / admin.


Framtiden, Jönköping av Fredrick Carlsson (2020-02-20)

Hej! Som ny VD på Framtiden är jag väldigt ledsen över att konstatera att det som har skrivits om Framtiden beskriver en helhetsbild som varit rätt. Samtidigt är jag glad över att Ni har delat med Er och det har hjälpt oss ... Läs vidare.