Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

KGH Customs Services, Göteborg av SalarySlave (2017-06-27)

Hög personalomsättning. Inga lönesamtal; man får som bäst procenten. Vi har extremt lågt förtroende för ledningen. Man har väldigt väldigt långt kvar för att bli en professionell organisation och ännu längre kvar för att bli et... Läs vidare.


Norrköpings kommun, Norrköping av JB46 (2017-06-27)

Verksamhet som är experter på att leka Kejsarens nya kläder. Alla nickar och håller med. Obeskrivligt respektlöst hanterande av skattepengar - det slösas inte på saker, men det slösas pengar på inkompetenta chefer, utbildningar... Läs vidare.


HusmanHagberg, Sverige av Kristin (2017-06-26)

Har jobbat på ett antal mäklarbyråer och HusmanHagberg tycker jag placerar sig i toppskiktet av dessa på många sätt. Mest för den familjära stämningen och att verkligen måna om sina medarbetare. Det känns som ett stort "lite... Läs vidare.


HCL Technologies, Torslanda Göteborg av xiong (2017-06-26)

Vi var flera som kallades till arbete på HCL Tech i volvo IT:s gamla lokaler. Vi fick gå därifrån utan anledning och har, fortfarande, inte fått betalt för de timmar vi satt där. Du kan se mer vad det är för typ av företag ute ... Läs vidare.


Tacobar, Sundsvall av Nathaliegranglid (2017-06-25)

Rekommenderar inte någon att jobba här. Man fick inte lön i tid, fick alltid för lite lön och det var allmänt struligt på arbetsplatsen.


City trafikskola, Karlskoga av Lena68 (2017-06-23)

Ett företag där släkten prioriterades enormt före andra anställda. Personalen byttes även ut godtyckligt för att spara pengar.


S2Medical AB, Linköping av Scientist1 (2017-06-21)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Sverige av Holpers (2017-06-19)

Det var en bra arbetsplats med möjlighet till avancemang. Lf har en god värdegrund. En bra organisation som tänker på individen.


Aluflex System AB, Helsingborg av Golfboll (2017-06-18)

Du förväntas jobba för 2 samt övertiden förhandlas bort mot att du får 6 veckors semester...men man får jobbar långt mer övertid än vad som är lagligt. Ojämn lönesättning på anställda. Företaget tar in unga människor för att ... Läs vidare.


ExpoGraf CardKeep Int. AB, Stenkullen av Sales512 (2017-06-15)

Det är ett bra bolag som har varit med i många år. Bra blandningar erfarenhet och nya medarbetare bland personalen. Ledningen är engagerad och jobbar mycket aktivt ibolaget. Kul produkter och trevliga kunder. Bolaget sitter i... Läs vidare.