Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

Autobahn Arkitektur Aktiebolag 556685-3304, Stockholm av Assi88 (2020-08-07)

Var hos denna arbetsgivare i tre dagar. Där saknades grundläggande kunskaper om byggprocessen som jag ville lära mig. Allt kändes minst sagt ODD. Ansvarsfördelningen var väldigt diffus, stämningen ibland arrogant och organis... Läs vidare.


Ei Care AB, Stockholm Kontor på Hornsgatan av Karina (2020-08-06)

Allt ser bra ut till en början. Men det här är ett företag som utnyttjar sina anställda så mycket det bara går, Ei Care AB har inte kollektivavtal så du får knappt någon löneförhöjning alls, flera personer som arbetat på företa... Läs vidare.


Mycorena AB, Göteborg av nihilistiken (2020-07-29)

Nog den märkligaste arbetsplatsen jag varit på. Bryr sig inte ett skit om de anställda eller arbetsmiljön. Härskartekniker och översittarbeteenden från ledning var vardagsmat. Oseriöst företag, UNDVIK! Läs vidare.


Lunds kommun, Lund av Id-199 (2020-07-28)

Rena skämtet. Härskartekniker och mygel råder. Låg kompetens i ledningen som håller varandra om ryggen och ljuger som småbarn.


MQ, Stockholm av Myzpyz (2020-07-27)

Dålig ledning och svågerpolitik förekommer. Enda möjligheten att utvecklas och få en högre befattningsgrad var genom att känna någon som satt på en högre position. Kollegorna var det bästa med jobbet. Läs vidare.


Acando AB, Stockholm av Anna_2019 (2020-07-16)

Har hört om många som blivit väldigt orättvist behandlande. Tex har man nu tagit Corona-krisen som en ursäkt och valt att säga upp personer som tidigare är eller varit sjukskrivna samt föräldralediga personer. Det är mycket sv... Läs vidare.


Rimaster Electrosystem AB, Rimforsa av EMCX (2020-06-30)

Ett snålt företag som knappt gör något för att förbättra arbetsmiljön förens de tvingas till det. Många tunga lyft som överskrider riktlinjerna för manuell hantering.


Stockholm Skavsta Flygplats, Nyköping av markjoez93 (2020-06-27)

Dålig arbetsgivare, dåligt betalt och de fifflar med din lön. "Kom in o stressa sönder, jobba extra och få inget för det" Hurra! Har sett kollega efter kollega få sparken pga andra omogna kollegor med gängmentalitet som går ... Läs vidare.


SATS, av Marucs (2020-06-16)

Bra kollegor hemska chefer. Man blir inte sedd, misstrodd och folk har blivit mobbade. Dålig ledning som ej lyssnar till medarbetarnas rop på hjälp.


Online Fulfillment, Lund av Difiv3 (2020-06-16)

Helt okej lokal med trevliga kollegor. Där tar det positiva slut, lönerna är så låga som möjligt i enlighet med kollektivavtal med möjlighet att få bonus. Upplärningen kändes förhastad och dålig vilket gjorde att när man vä... Läs vidare.