Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Jobb - Senast bedömda arbetsgivare

WS och Company, Linköping av Emme11 (2021-06-13)

Jag anser att denna arbetsplats är bra på flera olika plan. Ledningen är väldigt lyhörda och stöttande. Det finns goda möjligheter att påverka i olika beslut, det kan handla om större projekt, ändrade riktningar och generellt s... Läs vidare.


OJCO International AB, Helsingborg av offgrid (2021-05-30)

Jag jobbade som IT-tekniker hos Ojco IT i Helsingborg, detta är min recension av min upplevelse av att jobba på företaget: 1. Arbetsmiljön var inte bra på många olika sätt, dels var det omoderna och slitna arbetsstolar som u... Läs vidare.


Avensia AB, Lund av Insidern (2021-05-19)

Ett företag med en hel del bra medarbetare, men med en totalt undermålig ledning. De ger folk ett ansvar, men låter dem inte bära det. Micromanagement på hög nivå. Dessutom ljuger de och är direkt hotfulla mot sina medarbetare... Läs vidare.


Bröderna Backmans Sliperi AB, Eskilstuna av Emanuel1978 (2021-05-14)

Jag arbetade på denna arbetsplats som så kallad Maskinoperatör från den 28 maj 2018 till den 27 februari 2020. Arbetskamraterna var trevliga men jag blev en hackkyckling. Ledningen var intolerant och saknade förtroende för sin... Läs vidare.


Enköpings kommun, Enköping av GypsyWoman (2021-05-13)

OBS! Jobba inte här, menar PÅ ALLVAR! Jag arbetade som vikarie i 8 månader. Arbetsannonsen var missledande och jag fick nya arbetsuppgifter i processen, som t.ex. att arbeta med pengar. Alla kollegor var normala förutom en. M... Läs vidare.


Timarco, Bromma av eli (2021-05-12)

Timarco är i särklass det värsta jobbet jag har haft. Jag jobbade där under en sommar, och tjejerna på lagret var guld värda, men det var också det enda bra med de här jobbet. Jag anställdes som projektanställd dag för dag,... Läs vidare.


Mango, Göteborg av Aga (2021-05-06)

Worst managers ever! Also HR is only on managers side. They treat us like we are durt and they are Gods!


Mango, Göteborg av Arbetsratt (2021-05-06)

Mobbning, trakasserier, maktmissbruk, hierarki, psykiska påtryckningar.. citerar chefen ”svensk mentalitet passar inte in i vårat företag”.


WS och Company, Linköping av Salladsblad (2021-05-05)

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har följts.


WS och Company, Linköping av Yk123 (2021-05-02)

Arbeta inte här. Sjukt giftig arbetsplats. Ibland blir man lyft till skyarna för arbetet man gör och dagen efter blir man anklagad, utpekad och utfryst av cheferna om man inte håller med i ett beslut. Anställda blir uppsagda ... Läs vidare.