Kontorab - Zinkgatan 8 , Norrköping av Orre

 
0.9/10
 

Orre skrev:

Om du går runt och är arbetslös så fortsätt med det om du bara har det här företaget att välja på. Du blir psykiskt sönderkörd i botten av att gå till detta arbete.
Lönen är under all kritik, företaget följer inga regler och allas löner är individuella. Anställningsavtalen saknar organisationsnummer för att de ska kunna undvika att sätta in tjänstepension.
Att utvecklas på detta företag känns nästintill omöjligt. Du kommer definitivt vara bättre på lagar och regler när du har jobbat här för det är ett måste att vara med i facket, jag har varit i kontakt med facket ungefär 10 gånger på ett halvår på grund av diverse saker (ledningen kommer på allt möjligt som du aldrig trodde kunde existera så du kommer att kontakta facket varesig du vill eller inte). Ledningen är diktatorisk. Det är på ett arbetsrum alla beslut fattas: anställningar, avskedningar, inköp och ALLT du kan tänka dig.
Arbetsmiljön är dålig pga att alla inventarier (datorer, hyllor, bänkar, skrivare, stolar, bord, kaffemaskiner) är från 90-talet...
Det finns absolut INGENTING som är bra med denna arbetsgivare. Om du trots allt väljer att söka jobb på detta företag så kommer du inse att det förmodligen hade varit bättre att skjuta dig i foten för 100 kr än att gå dit varje dag. Vissa skrönor om detta företag tror man inte på, men om det är någonstans en sak är sann så är det på detta företag. UNDVIK!

Tillbaka till Kontorab

Kommentarer

Anmäl kommentar

Missnöjd fd anställd (2014-03-27 12:03)

Håller med dig precis.
Har gjort misstaget och gör aldrig om det.
Detta är en arbetsgivare som jag avråder alla att söka till.
Lovar att jag verkligen sprider vad jag känner och upplevt.


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.