Logica - Tegelvägen 6, Mariestad av Biggan

 
0.9/10
 

Biggan skrev:

Vill du jobba på ett företag där det finns ledare som utövar mobbing på viss personal? Vill du jobba på ett företag där de nyanställda får en så låg ingångslön så när de vid sin första löneförhandling måste ta hand om nästan hela "lönepotten" för att få en någorlunda själig lön? (Vilket inte är roligt för de som jobbat där ett tag, det har inneburit reallöne sänkningar varje år för dessa stackare) De har nu börjat fly. (De har samtliga fått lönelyft på mellan ca 4000-ca 18000 hos den nya arbetsgivaren som i de flesta fall skrattat när de talat om sin lön och sedan förklarat att de betalar mer för att de vet värdet av att behålla kompetent personal) Vill du jobba på ett "Vandrarhem" så tveka inte att söka hit för vi behöver folk hela tiden.

Tillbaka till Logica

Kommentarer

Anmäl kommentar

Poppe (2008-10-23 08:27)

Det är ytterst befängt att antyda att det skulle finnas ledare som utövar mobbing mot viss personal på Logica i Mariestad. Jag vill påstå att det inte förekommer mobbing över huvud taget, och att arbetsgivaren gör allt som står i dess makt att motverka eventuella trakaserier. Om någon anser att det förekommer mobbing, så kanske denne känner andra genom sig själv?

De flesta som har sökt sig till andra arbetsgivare till hör inte den grupp "som jobbat där ett tag", utan det handlar om relativt nyanställda, yngre personer som helt naturligt vill prova att utveckla sig genom att byta arbetsgivare. Det anser jag är helt naturligt.

Helt naturligt är det också att de som sökt sig till andra arbetsgivare fått ett lönelyft.

Om någon anser att Logica är en så dålig arbetsgivare, så förutsätter jag att den personen omgående söker sig till en annan arbetsgivare, för att stanna kvar på en arbetsplats där man vantrivs på detta sätt, kan inte vara nyttigt.


Anmäl kommentar

Snurre (2008-10-23 08:54)

Att vara bitter över sitt liv är en sak. Att låta det gå ut över sina (snart forna?) kollegor är bara elakt och onödigt.


Anmäl kommentar

Klubbordforande (2008-10-23 09:49)

Som klubbordförande önskar jag att Biggan tar kontakt med mej om du jobbar kvar hos oss så att vi kan prata lite. Detta kan ske helt anonymt även utanför arbetsplatsen om du vill. Vi och ledning får ju lite svårt att hjälpa till annars.


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.