Framtiden - Smedjegatan 21 B, Jönköping av Vincent

 
0.1/10
 

Vincent skrev:

Ett företag som jobbar efter principen: Låt de anställda slita som djur för 20 000 i månaden för att sedan avskeda dem och anställa någon ny och pigg som får gå samma väg. Det råder stort missnöje i hela organisationen och ingen är glad till 100% på jobbet. Alla oroar sig för att vara näst på tur att ryka.

Tillbaka till Framtiden

Kommentarer

Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2016-08-01 08:44)

Ledsamt att läsa att du upplever det så här. Det stämmer i alla delar väldigt dåligt med min bild av hur vi har det på Framtiden och min bild bekräftas tydligt i våra återkommande medarbetarundersökningar.
Jag diskuterar gärna dina synpunkter med dig, varmt välkommen att höra av dig direkt till mig.

Mvh Marcus Hökenklo, VD Framtiden


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2020-02-20 15:53)

Hej,

Jag var VD för Framtiden 2004 – 2018. Tack vare uppgifter från medarbetare har Framtiden nu gått till botten med ett antal allvarliga missförhållanden. Därför har jag och Framtiden insett att den helhetsbild som du och andra förmedlade var rätt och att jag i mina svar hade fel.Jag borde ha lyssnat och agerat omgående när du och andra delade med er av era dåliga upplevelser.

Jag känner stort ansvar för att problemen de senaste åren fick fortgå och jag vill be dig och andra drabbade om ursäkt. Förlåt! Jag vill samtidigt tacka för att du delade med dig.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mvh Marcus Hökenklo, VD Framtiden 2004 – 2018


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.