Framtiden - Smedjegatan 21 B, Jönköping av FdFramtiden

 
0.1/10
 

FdFramtiden skrev:

STOR VARNING för Framtiden. De behandlar sina anställda som boskap och anställer inga chefer som kan leda bara personer som kan verkställa de högsta chefernas order. Om man som anställd inte rättar in sig i ledet så blir man utfryst, uppsagd eller utköpt. De har en personalomsättning som inte liknar något jag hört talas om någonsin. Att facket inte gått in här och styrt upp är förvånansvärt. Återigen, akta er för Framtiden.

Här på Jobinside kan man även se att för varje dåligt omdöme går en chef in och låtsas vara en vanlig anställd och ger bolaget höga betyg. Det kommer även att hända i mitt fall.

Tillbaka till Framtiden

Kommentarer

Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2017-10-20 14:17)

FdFramtiden,

det är svårt att bemöta dina kommentarer som jag uppfattar som så svepande och felaktiga.

Behandla anställda som boskap? Vi är otroligt stolta över att månad efter månad, år efter år, ha oerhört nöjda medarbetare i de många enkäter som vi gör. Du har helt enkelt fel, annars skulle såklart siffrorna visa det.

Chefer som inte kan leda? Vi investerar väldigt tungt i vårt ledarskap och vet att vi har kommit långt i det arbetet. Det konsultbolag som vi samarbetar med kring ledarutveckling var så imponerade att de tänkte högt kring att paketera det till utbildning. Jag tror du får svårt att namnge ens ett (1) företag som ger så mycket tillbaka i t.ex. feedback för att hjälpa och utveckla sina medarbetare.
.........


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2017-10-20 14:17)

Vi har kunnat konstatera att vår personalomsättning är lägre än jämförbara branschsiffror.

Vår samverkan med vår fackliga motpart Unionen är väldigt god och vi har återkommande fått beröm den vägen.

Du antyder att positiva kommentarer är framtvingade och det måste då vara skönt att få höra att så är inte fallet.
En sak som förundrar mig i det sammanhanget är varför varken du eller någon annan som sprider osanningar i det här forumet vågar skriva under med sitt riktiga namn? Jag tycker det är fegt och taskigt att baktala så många fina människor som jobbar hos oss – och inte kunna stå för det.

Varmt välkommen att höra av dig direkt till mig,
Mvh Marcus, VD Framtiden


Anmäl kommentar

Anonymt (2017-10-20 16:58)

kan det vara så Marcus att som flera andra nämnt i sina kommentarer att mina föredetta kollegor och jag själv inte var ärliga i medarbetarenkäten då det kom fram att de knte var anonyma?

Vill vara helt ärlig mot dig och säga att den information och bemötande jag fått från unionen när jag tog stöd av dem under min tid hos er var framtiden ett mycket ökänt bolag.. så vi måste ha pratat med två olika personer med två väldigt olika uppfattningar.

Varför tror du själv att folk är anonyma när de skriver? Kolla i backspegeln och se vad ni gjort mot folk. Det är dags att inse- alla dessa människor ljuger inte!! Vi skriver inte under med våra namn bland annat för att man helt ärligt inte vet hur långt ni kan gå för att förstöra för människor. Gör man de saker som många bevisligen har samma uppfattning om dvs sparkar folk på felaktiga grunder, mobbar och köper ut folk så de ska va tysta så räcker det långa vägar för att inte skriva under med mitt namn.


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2017-10-21 09:32)

Hej igen,

nej det kan inte vara så - eftersom våra enkäter självklart är anonyma. Till skillnad från dig så vet jag detta - vi har t.o.m. som princip att inte redovisa resultat med grupper om färre än 3 medarbetare för att man inte heller ska kunna gissa mha uteslutningsmetoden.
Trist att du har fått den uppfattningen och trist att du anklagar våra medarbetare för att ljuga i enkäter.

Jag har pratat direkt och indirekt med betydligt fler än en person på Unionen och är trygg i min uppfattning att vår samverkan är mycket god.
...


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2017-10-21 09:32)

Det är svårt att förstå din tankebana kring anledning till att inte skriva ut sitt namn. Vad är det du antyder mer konkret skulle hända?
Vi lever i troll-tider där anonymitet på nätet för mig är att vara feg. Fast som sagt inte bara feg - utan också väldigt taskig för osanningarna är riktade mot människor som gör ett fantastiskt jobb med goda avsikter.

Ibland förundras jag över den energi som f.d. medarbetare kan uppbåda i att smutskasta oss. Det är ett välkänt faktum att långtifrån alla platsar och hör hemma på Framtiden - för oss som gör det är det en sjukt härlig gemenskap. Använd den energin i en positiv riktning istället för uppenbarligen är vi inte rätt för dig och inte du för oss.

Lycka till med dina nya utmaningar!
Mvh Marcus, VD Framtiden


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2017-10-21 09:33)

EDIT:

Grupper färre än 4 personer, inte 3 personer, vad gäller enkäter.

Mvh Marcus, VD Framtiden


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2020-02-20 16:43)

Hej,

Jag var VD för Framtiden 2004 – 2018. Tack vare uppgifter från medarbetare har Framtiden nu gått till botten med ett antal allvarliga missförhållanden. Därför har jag och Framtiden insett att den helhetsbild som du och andra förmedlade var rätt och att jag i mina svar hade fel. Jag borde ha lyssnat och agerat omgående när du och andra delade med er av era dåliga upplevelser.

Jag känner stort ansvar för att problemen de senaste åren fick fortgå och jag vill be dig och andra drabbade om ursäkt. Förlåt! Jag vill samtidigt tacka för att du delade med dig.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mvh Marcus Hökenklo, VD Framtiden 2004 – 2018


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.