Framtiden AB - , Linköping av Pete Wallraff

 
2.1/10
 

Pete Wallraff skrev:

VARNING FÖR "bemanningsföretaget" FRAMTIDEN.COM!

Sökte ett arbete hos dem och såg sedan de negativa kommentarerna kring Framtiden här i efterhand. Dessa kommentarer stämmer fullt ut med största sannolikhet!

Detta företag står för den sämsta upplevelsen jag haft som arbetssökande.
Någon beskriver att de behandlar sina anställda som boskap - inte förvånade
med tanke på hur jag blev bemött.

Man ska vara glad att man slapp undan dem, kan jag konstatera med facit i handen.

Jag kommer inte gå in på detaljer hur de sköter rekryteringsprocessen, kan bara kort berätta att de är komplett respektlösa. De hör inte av sig, åldersdiskriminerar, berättar för dig att du kan återkoppla, om du väl får tag på den som står som kontaktperson(varför har de en sådan som ändå aldrig orkar svara?) för att sedan skicka ett avhuggande svar att processen är avslutad. I det här fallet skulle jag ringt upp dem på deras egen begäran. Men fick innan det ett otrevligt mail slängt i ansiktet.

Man blir ett boskap som de ger fullständigt fan i.

Det kan låta som traditionellt gnäll. Men nej. De här typerna är oprofessionella och kan inte stava till ordet hederskodex.

Som sagt, avstå absolut från detta så kallade bemanningsföretag!

Tack för ordet.Tillbaka till Framtiden AB

Kommentarer

Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2018-02-05 15:21)

Hej,

vi på Framtiden uppskattar feedback. Det blir bara svårt att bemöta din uppfattning om vår ledning och möjlighet att påverka (som du sätter lägsta poäng på), när du inte har jobbat hos oss?

Tvärtemot jobbar vi väldigt hårt för att vara den direkta motsatsen till vad du beskriver och jag tror att det är därför som vi har nöjda medarbetare och kunder.

Varmt välkommen att höra av dig direkt till mig,

Mvh Marcus, VD Framtiden


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2020-02-20 15:50)

Hej,

Jag var VD för Framtiden 2004 – 2018. Tack vare uppgifter från medarbetare har Framtiden nu gått till botten med ett antal allvarliga missförhållanden. Därför har jag och Framtiden insett att den helhetsbild som du och andra förmedlade var rätt och att jag i mina svar hade fel. Jag borde ha lyssnat och agerat omgående när du och andra delade med er av era dåliga upplevelser. Jag känner stort ansvar för att problemen de senaste åren fick fortgå och jag vill be dig och andra drabbade om ursäkt. Förlåt! Jag vill samtidigt tacka för att du delade med dig.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig.

Mvh Marcus Hökenklo, VD Framtiden 2004 – 2018


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.