Framtiden - , Stockholm av weareone

 
0.1/10
 

weareone skrev:

Kan inte rekommendera denna arbetsgivare till någon. De utnyttjar sina anställda, ger löften och lockar med saker som aldrig sker, trycker ner individer, mobbar, fryser ut och manipulerar sina anställda. De enda som premieras är de som rättar in sig i leden och inte ifrågasätter något.

Det enda man kan likna verksamheten med är en sekt.

Låt dig inte lockas in av deras historier om en fantastisk sammanhållning och framgångssaga, detta stämmer inte. De är otroligt bra på att försköna sanningen. Detta bolag är en sjunkande båt och folk slutar i en rasande fart.

Tillbaka till Framtiden

Kommentarer

Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2018-02-05 15:09)

Hej,

det gör mig ledsen att läsa dina omdömen om oss. Jag har levt med Framtiden i 14 år och vet därför att det du påstår inte stämmer.

Tvärtom är jag oerhört stolt över vårt gäng och är trygg med att våra siffror om t.ex. hur våra medarbetare trivs stämmer.

Självklart är vi inte ofelbara och vi försöker bli bättre varje dag tillsammans - fast det du beskriver är direkt felaktigt.

Vad gäller framgångssaga och sjunkande båt är det ju enkelt att via årsredovisningar och branschstatistik få reda på sanningen.
Vi växer och är stolta över vår framgång.

Varmt välkommen att höra av dig direkt till mig,

Mvh Marcus, VD Framtiden


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.