Framtiden - Smedjegatan 21 B, Jönköping av KSS

 
0.3/10
 

KSS skrev:

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.

Tillbaka till Framtiden

Kommentarer

Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2018-10-07 09:18)

Hej KSS,

det gör mig ledsen att läsa vad du skriver. Det är såklart väldigt tråkigt om du verkligen har jobbat hos oss och fått den här bilden som du beskriver,för då har vi verkligen misslyckats med att få dig att förstå vad vi på Framtiden står för.

Det är tyvärr sant att vi i undantagsfall haft incidenter i samband med konferenser. Det tror jag lika mycket tyvärr inte är unikt för oss. Jobbar man med människor blir det fel ibland.

Det är lika sant att vi har en strikt syn på att inte tolerera några felaktiga beteenden till följd av de många gemensamma träffar som vi har. I sådana fall väntar en disciplinär åtgärd, just för att vi inte står för det du vill få det att låta som.


Anmäl kommentar

Marcus Hökenklo (2018-10-07 09:19)

Det är också sant att det gäller att passa in. Vi strävar mot världsklass och det kräver mycket av de som vill jobba hos oss, i form av prestation och rätt beteende.

Det är sant att många hos oss är unga och snygga och lika självklart att det inte är en grund för urval; det vore att gräva vår egen grav att ta sådan hänsyn.

Jobba konstant är inte sant - vi har en branschledande flexlösning som syftar till att just begränsa jobbandet och säkerställa avkoppling.

Det är direkt felaktigt att färre företag vill jobba med oss, vi har ökat antalet kunder varje år, så även 2018.

Varmt välkommen med en personlig kontakt, jag tar gärna del av dina tankar. Vi kan alltid bli ännu bättre!

Mvh Marcus, VD Framtiden


Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att kommentera.