Jobinside

Alla omdömen

Storholmen Förvaltning

2022-07-04
2.6/10

7 omdömen

Jag måste avråda från att jobba här. Jag känner igen det mesta från de tidigare recensionerna, så kan intyga att allt det stämmer. Det finns säkert vissa som trivs, många av de som jobbar här är trevliga. Vissa i ledningen ägnar sig åt ett beteende som närmar sig mobbing. Jag såg hur kollegor drabbades av passivt aggressiva mejl i mängder, direkt aggressivt beteende, utskällningar förlöjligande, ignorerar de man inte gillar etc. Allt prat om deras fantastiska modell och inget ledarskap stämmer inte alls. Man jobbar i team men är väldigt detalj- och toppstyrd. De driver de anställda hårt för att dra in pengar, en person (med mycket makt) använder sig åt härskartekniker så det skriker om det och det krävs att man är orimligt lojal utan att få något tillbaka. *Detta gäller alla bolag i denna koncern då de flyter samman till stor del och styrs av en person.*

Umeå kommun

2022-06-16
8.8/10

1 omdömen

En väldigt trevlig, modern arbetsplats med trevliga medarbetare. På vissa avdelningar finns det enligt rykte problem medarbetarna emellan men detta är ingenting jag har uppfattat under min tid som anställd. Bra kollektivavtal med villkor och chefer som visar förståelse för ens behov, tankar och funderingar. Avdelningen jag arbetar just nu på vill vara i framkant och även modernisera de olika delar så gott som det går.

Emsab Specialservice

2022-05-09
3.6/10

1 omdömen

Ingen bra Arbetsplats överhuvudtaget, noll chefsledning hjälper inte när man för fram problem.

Nya Allbilskroten

2022-05-06
0.8/10

3 omdömen

Fuktskadade/mögelskadade fastigheter som anställda tvingas arbeta i, även fast de beskriver sig själva som nya fräscha lokaler är detta en stor lögn för nyanställda. Något ordentligt lunchrum/fikarum finns ej att tillgå till de anställda. Arbetskläder får man bekosta själv, vill man ha något ersatt är det en lång och smärtsam process. Fått obehagliga samtal ifrån ledningen på privat tid, väldigt märkligt. Mycket bråk här och ens tillvaro här kan beskrivas kort som mentalt plågeri. När jag som anställd köpte något ifrån de och denna del visade sig vara defekt så ignorerades det helt och hållet. Extremt oseriös verksamhet.

Timarco

2022-04-26
1.4/10

16 omdömen

Jag jobbade på Timarco i över 1 år och kan säga så här att det var det värsta året i mitt liv. Har aldrig jobbat eller varit med om ett ställe där man utnyttjar och kränker sina medarbetare på detta viset innan. Då menar jag ledningen… Pressen mat har på detta jobb är obeskrivligt! Man vågar inte ens gå på toa utan att bli av med pass eller få elaka ögat på sig. Man får heller inte umgås med sina medarbetare då det är strikt förbjudet att ens öppna sin mun när man tagit ett steg in på jobbet. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det tar bara min tid och vägrar lägga en endaste sekund till på detta företag. Det ända jag vill är att folk ska hinnas varnas innan dom bestämmer sig för att börjar på Timarco. Det hade jag velat så jag hade sluppit alla ångest attacker efter jobbet. Ger all styrka till alla medarbetare på lagret som jobbar kvar och hoppas dom också en dag kan ta sig där ifrån!

Göteborgs universitet

2022-04-18
0.6/10

3 omdömen

Den enda arbetsplats jag ångrar att jag varit på. Att arbeta på Göteborgs universitet, med uppenbart svag ledning och på en institution med mycket dålig arbetsmiljö var dåligt för både karriär och hälsa.

Swenska Rewanch AB

2022-04-17
1.2/10

1 omdömen

Ej närvarande och ej ansvarstagande. Bryr sig inte om hur sin personal mår. Hör aldrig av sig o frågar om hur allt fungerar. Inga APT möten. Tänker bara på sig själv.

Svenskalag AB

2022-04-18
2.6/10

1 omdömen

Okej arbetsplats för nyutexaminerade men räkna inte med hög ingångslön eller vidare bra löneutveckling... Räkna inte heller med afterworks, löften om TV-spel eller annat som de skriver om i jobbansökan. Med det sagt så får du bra stöttning för att klara av ditt arbete men räkna inte heller med kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar. Kollegorna är schysta men inte särskilt intresserade av att lära känna dig efter arbetstid.

Smart Media

2022-04-07
0.3/10

25 omdömen

Vuxenmobbing på hög nivå, säljer man inte utefter deras orimliga krav särbehandlas man från dag ett. Företagskulturen kan jämföras med något ur en film med dåligt script. Är man ute efter att bygga erfarenhet är min åsikt att välja ett annat jobb. Ett jobb som följer god moral och etik, ett vanligt jobb. Inga av kollegorna man jobbade med jobbar kvar.

Konstnärsnämnden

2022-04-05
0.9/10

1 omdömen

Denna myndighet har i många år haft problem med arbetsmiljön och kränkande särbehandling. Den dysfunktionella arbetsmiljön styrs mycket av ledningen som detaljstyr och straffar och fryser ut medarbetare som uppfattas som obekväma. Det finns manliga medarbetare som trakasserar kvinnor på arbetsplatsen. De favoriseras och hålls om ryggen av ledningen. MeToo har svept förbi helt obemärkt på denna myndighet.