Jobinside

Alla omdömen

AFA Försäkring

2022-08-16
2.7/10

1 omdömen

Gammaldags styrning och arbetssätt Bra arbetstider 8-16:15 Väldigt olika på trivsel och utveckling beroende på avdelning man jobbar.

Banqsoft

2022-08-16
3.8/10

2 omdömen

Banqsoft är ett klassiskt företag med en historia som sträcker sig långt tillbaka och medför att en hel del 'gamla reliker' finns kvar inom organisationen och många är nu chefer eller i positioner där man kan sätta de yngre på plats utan repressalier av ledning eller HR. Sexuella trakasserier och utbrändhet existerade på ett relativt litet kontor för vissa där det ofta behövde gå för långt innan arbetsgivaren tog detta på allvar. Vissa avdelningar befann sig i noll karriärmöjligheter och '1-1' med ens närmaste chef var nästintill ett skämt som man kunde haft ett samtal med Siri istället. Kommer aldrig någonsin att rekommendera Banqsoft som arbetsgivare förens extended management fått stor rotation och ens gamla kollegor som fortfarande arbetar kvar faktiskt talar gott om arbetsgivaren.

Eltecno i Vellinge AB

2022-08-16
7.2/10

3 omdömen

Företaget bedriver en väldigt positiv lönepolitik, vilken både beaktar de fackliga löneavtalen och utöver detta även individuella lönepåslag, allt efter ens avancemang inom organisationen och ju mer erfarenhet man fått och initiativförmåga som visas. Lönesättningen är sätt till branchen väldigt generös och målet är att kunna fortsätta locka kompetenta medarbetare som under lång tid bidrar med kunskap och vidareutvecklar bolaget inom våra teams. Arbetslokalerna är välventilerade med fantastiskt ljusinsläpp, det är välorganiserst och produktionen löper utan kaos och stockningar. Materialflödet är sedan länge beundransvärt. Därför finns nästan ingen stress numer. Den mentala hygienen är god, välviljan stor och personalomsättningen väldigt låg jämfört med andra bolag inom branchen.

Folksam

2022-07-12
9.9/10

7 omdömen

Folksam är ett seriöst och bra företag som månar om sina kunder och medarbetare. Jag har jobbat drygt 5 år på företaget och stortrivs. Jag har jobbat på många olika företag under min karriär och Folksam är absolut ett av de bästa. Bra företagskultur som står för inkludering och jämställdhet. Bra möjligheter till utveckling, karriär och att byta jobb internt. Generellt sett mycket bra chefer som månad om sina medarbetare. Bra arbetsmiljö, fina kontorslokaler och framförallt massor med fina kollegor. Det går bra för Folksam och vi satsar mycket på digitalisering och teknikutveckling. Folksam var också tidigt ute och började driva hållbarhetsperspektivet inom Finansbranschen och är fortfarande ledande på detta område.

Macforum

2022-07-15
1.5/10

1 omdömen

Min erfarenhet är tyvärr inte bra. Företaget är grovt familjestyrt (i alla fall på lokal nivå). Glöm ord som gehör, utvecklas, uppskattning, lönestege och ledare. Arbetstiderna var helt åt helsike galna. Oavsett hur mycket du än tillförde i tid och engagemang så fick man aldrig någon större uppskattning (om du inte sitter i ledningen). Så mycket dramatik på ett företag har jag aldrig varit med om tidigare.

Strålfors

2022-07-10
4.2/10

1 omdömen

Jag började när företaget flyttade arbetsuppgifter från en ort till en annan. Gruppen som skulle utbilda oss (som satt på annan ort) var mycket obehjälpliga. Svarade inte på frågor via chatt. Om detta berodde på arbetsbörda eller ej låter jag vara osagt. Svaren man fick var ibland rent ut sagt spydiga.

Umeå kommun

2022-06-16
8.8/10

1 omdömen

En väldigt trevlig, modern arbetsplats med trevliga medarbetare. På vissa avdelningar finns det enligt rykte problem medarbetarna emellan men detta är ingenting jag har uppfattat under min tid som anställd. Bra kollektivavtal med villkor och chefer som visar förståelse för ens behov, tankar och funderingar. Avdelningen jag arbetar just nu på vill vara i framkant och även modernisera de olika delar så gott som det går.

Emsab Specialservice

2022-05-09
3.6/10

1 omdömen

Ingen bra Arbetsplats överhuvudtaget, noll chefsledning hjälper inte när man för fram problem.

Nya Allbilskroten

2022-05-06
0.8/10

3 omdömen

Fuktskadade/mögelskadade fastigheter som anställda tvingas arbeta i, även fast de beskriver sig själva som nya fräscha lokaler är detta en stor lögn för nyanställda. Något ordentligt lunchrum/fikarum finns ej att tillgå till de anställda. Arbetskläder får man bekosta själv, vill man ha något ersatt är det en lång och smärtsam process. Fått obehagliga samtal ifrån ledningen på privat tid, väldigt märkligt. Mycket bråk här och ens tillvaro här kan beskrivas kort som mentalt plågeri. När jag som anställd köpte något ifrån de och denna del visade sig vara defekt så ignorerades det helt och hållet. Extremt oseriös verksamhet.

Timarco

2022-04-26
1.4/10

16 omdömen

Jag jobbade på Timarco i över 1 år och kan säga så här att det var det värsta året i mitt liv. Har aldrig jobbat eller varit med om ett ställe där man utnyttjar och kränker sina medarbetare på detta viset innan. Då menar jag ledningen… Pressen mat har på detta jobb är obeskrivligt! Man vågar inte ens gå på toa utan att bli av med pass eller få elaka ögat på sig. Man får heller inte umgås med sina medarbetare då det är strikt förbjudet att ens öppna sin mun när man tagit ett steg in på jobbet. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det tar bara min tid och vägrar lägga en endaste sekund till på detta företag. Det ända jag vill är att folk ska hinnas varnas innan dom bestämmer sig för att börjar på Timarco. Det hade jag velat så jag hade sluppit alla ångest attacker efter jobbet. Ger all styrka till alla medarbetare på lagret som jobbar kvar och hoppas dom också en dag kan ta sig där ifrån!