Jobinside

Alla omdömen

Emsab Specialservice

2022-05-09
3.6/10

1 omdömen

Ingen bra Arbetsplats överhuvudtaget, noll chefsledning hjälper inte när man för fram problem.

Nya Allbilskroten

2022-05-06
0.8/10

3 omdömen

Fuktskadade/mögelskadade fastigheter som anställda tvingas arbeta i, även fast de beskriver sig själva som nya fräscha lokaler är detta en stor lögn för nyanställda. Något ordentligt lunchrum/fikarum finns ej att tillgå till de anställda. Arbetskläder får man bekosta själv, vill man ha något ersatt är det en lång och smärtsam process. Fått obehagliga samtal ifrån ledningen på privat tid, väldigt märkligt. Mycket bråk här och ens tillvaro här kan beskrivas kort som mentalt plågeri. När jag som anställd köpte något ifrån de och denna del visade sig vara defekt så ignorerades det helt och hållet. Extremt oseriös verksamhet.

Timarco

2022-04-26
1.4/10

16 omdömen

Jag jobbade på Timarco i över 1 år och kan säga så här att det var det värsta året i mitt liv. Har aldrig jobbat eller varit med om ett ställe där man utnyttjar och kränker sina medarbetare på detta viset innan. Då menar jag ledningen… Pressen mat har på detta jobb är obeskrivligt! Man vågar inte ens gå på toa utan att bli av med pass eller få elaka ögat på sig. Man får heller inte umgås med sina medarbetare då det är strikt förbjudet att ens öppna sin mun när man tagit ett steg in på jobbet. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det tar bara min tid och vägrar lägga en endaste sekund till på detta företag. Det ända jag vill är att folk ska hinnas varnas innan dom bestämmer sig för att börjar på Timarco. Det hade jag velat så jag hade sluppit alla ångest attacker efter jobbet. Ger all styrka till alla medarbetare på lagret som jobbar kvar och hoppas dom också en dag kan ta sig där ifrån!

Göteborgs universitet

2022-04-18
0.6/10

3 omdömen

Den enda arbetsplats jag ångrar att jag varit på. Att arbeta på Göteborgs universitet, med uppenbart svag ledning och på en institution med mycket dålig arbetsmiljö var dåligt för både karriär och hälsa.

Swenska Rewanch AB

2022-04-17
1.2/10

1 omdömen

Ej närvarande och ej ansvarstagande. Bryr sig inte om hur sin personal mår. Hör aldrig av sig o frågar om hur allt fungerar. Inga APT möten. Tänker bara på sig själv.

Svenskalag AB

2022-04-18
2.6/10

1 omdömen

Okej arbetsplats för nyutexaminerade men räkna inte med hög ingångslön eller vidare bra löneutveckling... Räkna inte heller med afterworks, löften om TV-spel eller annat som de skriver om i jobbansökan. Med det sagt så får du bra stöttning för att klara av ditt arbete men räkna inte heller med kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar. Kollegorna är schysta men inte särskilt intresserade av att lära känna dig efter arbetstid.

Smart Media

2022-04-07
0.3/10

25 omdömen

Vuxenmobbing på hög nivå, säljer man inte utefter deras orimliga krav särbehandlas man från dag ett. Företagskulturen kan jämföras med något ur en film med dåligt script. Är man ute efter att bygga erfarenhet är min åsikt att välja ett annat jobb. Ett jobb som följer god moral och etik, ett vanligt jobb. Inga av kollegorna man jobbade med jobbar kvar.

Konstnärsnämnden

2022-04-05
0.9/10

1 omdömen

Denna myndighet har i många år haft problem med arbetsmiljön och kränkande särbehandling. Den dysfunktionella arbetsmiljön styrs mycket av ledningen som detaljstyr och straffar och fryser ut medarbetare som uppfattas som obekväma. Det finns manliga medarbetare som trakasserar kvinnor på arbetsplatsen. De favoriseras och hålls om ryggen av ledningen. MeToo har svept förbi helt obemärkt på denna myndighet.

KKM gruppen

2022-03-25
10.0/10

4 omdömen

Känns bra och givande att jobba med så viktiga samhällsfrågor på många olika sätt och nivåer. Lätt att trivas i på jobbet både socialt och professionellt..

KKM gruppen

2022-03-18
8.6/10

4 omdömen

Kul att jobba för ett företag med samhällsansvar och moral. Känns bra att vara en av the good guys. Det är inte alltid en lyx man kan unna sig inom denna branschen. Riktigt god sammanhållning, det är kul att vara på jobbet. Vi tycker om varandra. Ledningen bryr sig på riktigt, om det är mycket att göra en period eller något händer så finns dem där. VAB eller ledighet är aldrig något problem. Jag känner mig sedd och lyssnad på. Jag känner mig uppskattad och de visar mig ständigt att de tror på mig. Roliga konton och bra kunder.