Jobinside

Alla omdömen

Schenker Dedicated Services

2023-11-28
3.0/10

1 omdömen

high speed, which is nice, but many employees are disatisfied and change workplace fast. Management board is great- but the local leaders are not the best- which impacts the atmosphere negatively

Lesley Cosmetics AB

2023-11-22
0.8/10

3 omdömen

En arbetsgivare jag inte rekommenderar någon efter att ha jobbat där länge. Hierarki, dåliga löner, noll utvecklingsmöjligheter och en icke fungerande personalpolitik sammanfattar stämningen ganska bra. Det förekommer kränkningar, trakasserier och utfrysning och personalomsättningen är hög. Anställda säger upp sig utan att ha nytt jobb. Inte så konstigt.

MIOO Cycling AB

2023-11-18
3.3/10

1 omdömen

This company isnt’ a company. They very much only use you little time. Funny peole to work but -15c fingers red

Annevo

2023-11-16
9.8/10

1 omdömen

Trevliga kollegor, fin arbetsplats, sjyssta förmåner. Ett företag som uttrycker omsorg för sina anställda.

Knowit

2023-11-16
6.7/10

3 omdömen

+ Fin arbetsplats + Trevliga människor + Platt organisation + Bra värderingar - Man vet aldrig var man hamnar som konsult så kunden påverkar jättemycket hur man trivs - Lönen är mycket sämre än på andra ställen

Lesley Cosmetics AB

2023-11-15
0.1/10

3 omdömen

Kosmetikbranschen går jättebra men inte för Lesley Cosmetics. Arbetsmiljön präglas av chefer med humörsvängningar och begränsad kompetens, anställda gråter pga arbetsbelastningen, ett gäng tjänster har försvunnit de två senaste åren och november 2023 sades två anställda upp pga det ekonomiska läget. Flera kollegor har slutat utan att ha ett nytt jobb att gå till pga arbetsmiljön, särbehandlingen och det enorma avståndet mellan toppledningen och övriga anställda. Tekniken och marknadsföringen är ålderdomlig, ledningens insats för att få bättre siffror består av halvdana punktinsatser istället för att göra en riktig marknadsföringsstrategi och ledningen lyssnar inte på sina anställda. Kompetensutveckling och teambuilding finns inte. Här är man en maskin, inte en människa. Eller undersåter, som ägaren kallar oss.

Consid AB

2023-10-17
3.0/10

1 omdömen

Generellt så skulle jag inte rekommendera Consid till en utvecklare. Om du inte är en utvecklare så är detta en bra arbetsplats.

Polisen

2023-10-12
0.3/10

2 omdömen

Mitt omdöme gäller civilanställda inom polisen. Det är en organisation med en mycket hierarkisk och traditionell struktur. Tyvärr finns det tendenser till tystnadskultur och det förekommer många konflikter. Lönerna är generellt låga, och arbetsmiljön kan vara utmanande med många olika personlighetstyper. Sammanfattningsvis skulle jag beskriva arbetsmiljön som utmanande och inte alltid trivsam.

Skinnskattebergs kommun

2023-09-23
0.4/10

1 omdömen

Dåligt ledarskap. Chefer utan rätt utbildning. Korrupta och oansvariga chefer. Tågen som kommer inte i tid

Tranda Transport AB

2023-09-06
-

3 omdömen

Fruktansvärt företag som utnyttjar nyanlända som är desperata och inte vet sina rättigheter. Inget är som utlovat, du blir behandlad extremt illa, du kommer inte att få stöd eller verktyg som behövs för att utföra arbetet. Du blir skickad till en bilpark med nedgågna bilar, där blev jag efter 1,5 timmars väntan tilldelad en bil med helt förstörd vindruta (extremt olagligt att köra med), flera decimeter djupa bucklor över hela bilen, toxisk vätska som läckte på mig ur ett hål i taket, går ej att stänga av radion, ingen fungerande usb, inget mobilstöd, extremt smutsig inuti bilen. Allt detta kommunicerades till flertalet överordnade, som inte var hjälpsamma och bara uppmanade mig att köra rutten. Jag sa upp mig direkt, slösa inte din tid på det här företaget.